szia !
én semmit nem gondolok róla, biztos igaz amit leírtak. jelenleg sok akciós gumi van mivel most kezdődik a szezon. nekem még a gyári van fent a motoron jelenleg 9005 km van benne. egyenlőre marad rajta.
Enyém is annyi.Most lépte át a 10e-ret.Igaz 2007-es forgalomba helyezésű.
2008-ban vettem 4300-al.2009 tavaszán kezdtem használni.Simán összejön a kevés KM-er.
Ha lenne rajta ABS, megvenném most :) De amúgy létezik, hogy egy 2006-os motorban 10k Km van? Ezt nagyon keveslem. Én kocamotorosnak tartom magam, de évi 5000 így is megvan. (Persze ha gyakorlatilag állt a garázsban, mint az én mostani gépem, az más.)
Az még egy kicsit odébb van, de vagy most 7végén vagy a következőn már tuti kimegyek kicsit körözgetni kakucsra, csak még kell vennem bukógombát előtte
Oh en nem toltam egy metert sem, csak fel a jardara , aztan go haza kannaert. Szerencsere csak 1km-re voltam es az utvonalon volt a benzinkut is, ahol nem alltam meg, "birja ez meg" alapon
én semmit nem gondolok róla, biztos igaz amit leírtak. jelenleg sok akciós gumi van mivel most kezdődik a szezon. nekem még a gyári van fent a motoron jelenleg 9005 km van benne. egyenlőre marad rajta.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650s-36393
83
Áh csinálok egy párat.
Nem nem kell.
Nem hivatalos forrasbol 16-ert tudok amugy kart a hatsohoz, platnit 7500ert.
Ha a GS topicba megemlítem, hogy évi 5000km-t megyek, "körberöhögnek".
2008-ban vettem 4300-al.2009 tavaszán kezdtem használni.Simán összejön a kevés KM-er.
Vagy innen árulja vki?
KZ a másik fórumról péntek du. 2 re csábítgat...