Én is benne vagyok csak a sok apróság a kérdés, mert anno is emiatt nem csináltattam meg mert mire a végére jutsz benne van egy százasba... Na várjuk meg a MESTER véleményét...
Bud: Engem érdekelne S-N csere.. Csak nem tudom mennyire tudjuk cserélgetni... Mit kéne még vennem hozzá? Mert csak egy N-es villahidam van, anno elkezdtem hogy átalakitom, de annyi minden kellett volna hogy addigra megszoktam... Viszont most jó lenne amig asszony tanul rajta...
Volt fent Diablo. Úgy tapad mint egy újabb fejlesztésű túragumi, viszont max 10 ezret megy el, de inkább 6-8 között. Így ár/érték aránya nem az igazi. Ha kiszámolod egy PR2 elmegy ugyanilyen vagy majdnem hogy jobb tapadással 16-20 ezret, akkor árban jobban kijössz vele. Vagy mondjuk egy BT021-gyel 65-ért :)
Chab, faszán néz ki , csak nem a Blöffből idéztél?:)))
A gyári tavaly 123pénz volt, színre fújva...Idén tuti drágább, mert minden Suzy alkatrész durván drágult...
Vferko, nekem megvan a Blöff...Ha érdekel...
K.Lali, dettó ugyanez a mél jött nekem is! ...te mit gondolsz?
Az M3 pedig kb. 59k, ha 120/70 és 180/55
M3
kérdezem...Ez nekem már bizonyított.A sima diabló meg elég zsákbamacesz...
52k-ért ez az M3 is ajándék
Teker valaki vágott szlikkel? Tapasztalat
Üdv
Most olvastam a Pirelli diabloját, nagyon fasza árban van!
Tudja valaki hogy mennyit megy el keményebb túra tempóban ill. hogy milyen a tapadása!
Köszi
Látom V2 kupás pályaidom neked is befigyel.Kakucson találkozunk majd idén
Chab, faszán néz ki , csak nem a Blöffből idéztél?:)))
A gyári tavaly 123pénz volt, színre fújva...Idén tuti drágább, mert minden Suzy alkatrész durván drágult...
Vferko, nekem megvan a Blöff...Ha érdekel...
K.Lali, dettó ugyanez a mél jött nekem is! ...te mit gondolsz?
Mi az a H?
De ha van akkor megyek.