Az én motoromon is át van fúrva a rendszám. Egy év múlva kiderül gond-e. Az viszont biztos, hogy a mostani autóm átfúrt első rendszámmal vizsgázott és meg se kérdezték miért.
Utángyártott, és 45 volt a két oldal + a has.
A gyárinak egy oldala kb 60-70 környékén volt ha jól emlékszem (az összesen van vagy 2 kiló)
vigyázni kell mert több fajta van, az utángyártottnak az utángyártottja is kapható 20-30 közt de az állítólag nem illeszkedik teljesen jól.
Zoli:
kormányvég ha kell írok, mert csak a bele miatt kéne, de valamelyik nap nézek egy kéket és ha ahhoz adnak belet akkor nem kell. írok majd.
Nem mondtam hogy Hagyó Csabának hívnak? fater intézte a festést a munkahelyén olcsóért :D
Ha tippelnem kéne ez gyári szín.Talán egy csöppet világosabb.Én mikor kevertettem ilyen jött ki.Nagy szemcsés ezüstre kell a kéket fujni.És attól függ a szine hogy hány réteget hordanak fel rá.
Hát... Én arra gondoltam, hogy ha még fér el rajta matrica akkor hívd fel a BKV-t (ha még egyáltalán van aki felveszi ott a telefont , lehet, hogy már csak a 107-es mellékről kérheted őket ) és kérdezd meg, hogy nem vágnának-e hozzád egy pár millát, cserébe reklámozod az új metrót... Nekem elsőre a metrókocsik színe ugrott be...
Akkor üresedés volt napközben, mert én már reggel telefonáltam és csak péntekre kaptam időpontot... Mellesleg az eredeti ceglédi túrához képest ez itt van tőlem 300 méterre...
sziasztok !
ha valakit érdekel gumi ma kaptam e-mail-ben :
Diablo - szenzációs áron
A PIRELLI sokat bizonyított és kedvelt abroncsai mostantól bomba áron vásárolhatók meg.
120/70 - 180/55 Diablo ZR vagy
120/70 - 190/50 Diablo ZR (sport és sporttúra motorokra) párban bruttó 54.900.- Ft!
120/70 - 160/60 Diablo H (SV650-re, kis Monsterre) párban bruttó 44.900.- Ft!
A Diablo-t keresd a Full-Gas üzleteiben, a viszonteladóknál vagy webáruházunkban.
Tegnap este égen-földön kerestem a Blöff című filmet, de nem találtam. Pedig meg volt, de azóta már folyamatban van a beszerzés.
Jól néz ki teljes idommal. A szín is jó, csak az a baj, hogy asszociálok. Gondoltam is, hogy poénkodok egyet, csak van több mint 10 éves fórum-tapasztalatom azt' nem lehet mindig tudni ki és hogyan reagál. ( meg ki hány kiló )
Igaz nem fúrt a rendszám.
A gyárinak egy oldala kb 60-70 környékén volt ha jól emlékszem (az összesen van vagy 2 kiló)
vigyázni kell mert több fajta van, az utángyártottnak az utángyártottja is kapható 20-30 közt de az állítólag nem illeszkedik teljesen jól.
Zoli:
kormányvég ha kell írok, mert csak a bele miatt kéne, de valamelyik nap nézek egy kéket és ha ahhoz adnak belet akkor nem kell. írok majd.
Nem mondtam hogy Hagyó Csabának hívnak? fater intézte a festést a munkahelyén olcsóért :D
Matricával sportosabb lesz, és a pályán a kételyeket is megpróbálom majd eloszlatni :D
A száma:No17470-02F10
ha valakit érdekel gumi ma kaptam e-mail-ben :
Diablo - szenzációs áron
A PIRELLI sokat bizonyított és kedvelt abroncsai mostantól bomba áron vásárolhatók meg.
120/70 - 180/55 Diablo ZR vagy
120/70 - 190/50 Diablo ZR (sport és sporttúra motorokra) párban bruttó 54.900.- Ft!
120/70 - 160/60 Diablo H (SV650-re, kis Monsterre) párban bruttó 44.900.- Ft!
A Diablo-t keresd a Full-Gas üzleteiben, a viszonteladóknál vagy webáruházunkban.
TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ
Motorgumi Áruház - Pirelli motorgumik · Full-Gas Kft.
Telefon: +36 85 550 560
E-mail: info@motorgumi-aruhaz.hu
www.motorgumi-aruhaz.hu
Jól néz ki teljes idommal. A szín is jó, csak az a baj, hogy asszociálok. Gondoltam is, hogy poénkodok egyet, csak van több mint 10 éves fórum-tapasztalatom azt' nem lehet mindig tudni ki és hogyan reagál. ( meg ki hány kiló )
Hivj fel egy vizsgaallomast es kerdezd meg, az a biztos.
Ha lehet egyenlőre ne fektesd meg.
Milyen lett?:)
(még jön rá sok sok matrica)