Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

......és az Ödönöknek.
Boldog névnapot a Gáboroknak!
Nekem is át van fúrva 2 helyen,és nem volt gond.Igaz a motorra is csak addig néztek rá,míg az alvázszámot leolvasták.
Nekem KPM-es egyedi forgalombahelyezési volt.Még a fényvisszaverő is hiányzik róla azóta is.
Igaz nem fúrt a rendszám.
Meglátjuk,a kpm-nél vizsgázik majd a motor.Ha ők nem szólna érte akkor szerintem senki..
Az én motoromon is át van fúrva a rendszám. Egy év múlva kiderül gond-e. Az viszont biztos, hogy a mostani autóm átfúrt első rendszámmal vizsgázott és meg se kérdezték miért.
Laciéknak van Kistarcsán kismillio színben ilyen végsúly.Talán 4e környékén párja passz pontosan mennyiért.
Gyárinak gyári, csak nem a széria motorokon.
Utángyártott, és 45 volt a két oldal + a has.
A gyárinak egy oldala kb 60-70 környékén volt ha jól emlékszem (az összesen van vagy 2 kiló)
vigyázni kell mert több fajta van, az utángyártottnak az utángyártottja is kapható 20-30 közt de az állítólag nem illeszkedik teljesen jól.

Zoli:
kormányvég ha kell írok, mert csak a bele miatt kéne, de valamelyik nap nézek egy kéket és ha ahhoz adnak belet akkor nem kell. írok majd.

Nem mondtam hogy Hagyó Csabának hívnak? fater intézte a festést a munkahelyén olcsóért :D
A legjobb lenne egy új rendszámot kérni de arra nem költenék most szivesen..
Ha tippelnem kéne ez gyári szín.Talán egy csöppet világosabb.Én mikor kevertettem ilyen jött ki.Nagy szemcsés ezüstre kell a kéket fujni.És attól függ a szine hogy hány réteget hordanak fel rá.
Hát... Én arra gondoltam, hogy ha még fér el rajta matrica akkor hívd fel a BKV-t (ha még egyáltalán van aki felveszi ott a telefont , lehet, hogy már csak a 107-es mellékről kérheted őket ) és kérdezd meg, hogy nem vágnának-e hozzád egy pár millát, cserébe reklámozod az új metrót... Nekem elsőre a metrókocsik színe ugrott be...
utángyártott v gyári az oldalidom? amúgy faszán néz ki én is szeretnék ilyet, mennyit kóstál?
Ja.Kománysúly?
Igen, unisex lett, ha arra gondolsz :D
Matricával sportosabb lesz, és a pályán a kételyeket is megpróbálom majd eloszlatni :D
Sanyi bátyám nincs véletlenül raktárkészleten egy vízpumpa tömszelencéd Sv 650-hez?
A száma:No17470-02F10
Akkor üresedés volt napközben, mert én már reggel telefonáltam és csak péntekre kaptam időpontot... Mellesleg az eredeti ceglédi túrához képest ez itt van tőlem 300 méterre...
sziasztok !
ha valakit érdekel gumi ma kaptam e-mail-ben :
Diablo - szenzációs áron
A PIRELLI sokat bizonyított és kedvelt abroncsai mostantól bomba áron vásárolhatók meg.
120/70 - 180/55 Diablo ZR vagy
120/70 - 190/50 Diablo ZR (sport és sporttúra motorokra) párban bruttó 54.900.- Ft!

120/70 - 160/60 Diablo H (SV650-re, kis Monsterre) párban bruttó 44.900.- Ft!

A Diablo-t keresd a Full-Gas üzleteiben, a viszonteladóknál vagy webáruházunkban.

TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ

Motorgumi Áruház - Pirelli motorgumik · Full-Gas Kft.
Telefon: +36 85 550 560
E-mail: info@motorgumi-aruhaz.hu
www.motorgumi-aruhaz.hu
Holnap viszem a nacimat átszabatni.Utána mondom a tapasztalatokat.
Tegnap este égen-földön kerestem a Blöff című filmet, de nem találtam. Pedig meg volt, de azóta már folyamatban van a beszerzés.

Jól néz ki teljes idommal. A szín is jó, csak az a baj, hogy asszociálok. Gondoltam is, hogy poénkodok egyet, csak van több mint 10 éves fórum-tapasztalatom azt' nem lehet mindig tudni ki és hogyan reagál. ( meg ki hány kiló )
Termeszetesen csak vicceltem .
Hivj fel egy vizsgaallomast es kerdezd meg, az a biztos.
Az nem kicsit lenne cseszlovák megoldás..
Ragogumival tomd be a lyukakat ideiglenesen
Kezd jól kinézni.
Ha lehet egyenlőre ne fektesd meg.
"Anutám kedvenc színe babakék" :)
Milyen lett?:)
(még jön rá sok sok matrica)