Sziasztok!
Ma voltam M6-os autópálya bejáráson. Nagyon jó volt egy még meg nem nyitott pályán menni. Pár nap és megkapom a képeket de amint megkapom a töltöm is föl őket.
Diablo - szenzációs áron
A PIRELLI sokat bizonyított és kedvelt abroncsai mostantól bomba áron vásárolhatók meg.
120/70 - 180/55 Diablo ZR vagy
120/70 - 190/50 Diablo ZR (sport és sporttúra motorokra) párban bruttó 54.900.- Ft!
120/70 - 160/60 Diablo H (SV650-re, kis Monsterre) párban bruttó 44.900.- Ft!
A Diablo-t keresd a Full-Gas üzleteiben, a viszonteladóknál vagy webáruházunkban. www.motorgumi-aruhaz.hu
Tényleg nehéz szülés volt, és bocsi, ha közben feltartottunk titeket! De mint mutatkozott Sanyi ezermester! Ezer felé tud figyelni, szerel, átépít, gyereket nevel és vendéget lát!
Tényleg jó lett! A hang nem tudom mi lehet, én nem hallottam semmit, valóban lehet, hogy az üléspozíció változás miatt más hangokat is hallasz mint eddig.
Koszi Sanyi megegyszer az atalakitast...nehez szules volt, de csak meglett . Sokkal kenyelmesebb most testtartas. Bar meg szoknom kell, de kiraly lesz
Viszont ma reggel mintha szelephangot kezdtem volna el hallani , ami 12500-nal nem hiszem, hogy normalis, bar lehet csak bekepzelem es valami normalis zajt hallok most jobban, az ulespozicio valtozasa miatt . Mindegy majd meghallgatod, ha megyek a gazbowden miatt...
A szinkronnal a gyártástechnológiából ill. kopásból eredő különbségeket küszöbölöd ki.A hengerek közel egyforma teljesítménnyel fognak dolgozni ,eggyenletes lessz a kopás ,kisimul a motor járása ,jobban reagál a gázra. Az úgynevezett CV (membrános) Karburátorok súberjét egy a karburátor tetején lévő membrán mozgatja a pillangószelep elötti- és utáni nyomáskülönbség fügvényében. A csatornák magában a karburátorházban vannak.
üdv. itt is