Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a kérdés, h TITAX fékkar és kuplungkar van-e 650-es sövöhöz (kuplungkar turira eltér 1000-n). Azért kérdéses, mert Ágóék listája szerint van ezreshez és hatötveneshez is, a Louis-weboldalon meg csak gixerekhez, bandithoz és gládiuszhoz listázzák. Rövidet szeretnék.
Kun Béla elrepült!

Én a fehér lovas Kormányzóúrban hiszek! Csak sajna az a kor már elmúlt!
Ha kicsit csúszik még a túra ( időben gondolom, nem jégen ) tán én is hozzácsapódok ( képletesen ). Áprilisban kerül vissza automatice a verda a forgalomba. :-)
Ja és kocsivel.2 db versenytáncos és a cuccuk lesz benn.Motorral bajos lenne hacsak nem kötök egy duna oldalkocsit a sövöhöz.
Bökdösni nagyon tok.Meg szenyát dobni.Meg enni,inni,aludni labancul.Dobd az oldalt meg hogy mit kérdezzek.Ott lesz hugi is pefekt angol-francia csak van ott valami dojcs aki ért idegenül is.
sonkás szendót is vághatsz.
kővé lesz fagyva.
hacsak nem pókozod a leömlődre.
mocival mész? :)

tudol németül? meg kéne kérdezni helyszinen vmit. vagy csak böködni tudsz az üvegezett eladópulton keresztül? :):):)
Remélem Bécsben jobb az idő mert valamelyik labanchoz hozzávágok valamit.És nem sonkás szendvics lesz hanem vonóhorog.
Maksa után szabadon:

Holnap Magyarország területén 12 fok lesz, abból 3 Miskolcon, 4 Szegeden, 3 Sopronban és 2 Budapesten...
Szerintem meg küzdelem mint malac a jégen.Szó szerint.
akkor szabadságharc helyett tanácsköztársaság? :)
Valószínű megint autószerelés lesz a menü egész hétvégén.Öcsi utángyártott hűtője hulladék.24e ért 2 évet birt.A gyári 6-ot de 60e.Így a 2 éves 18e-res bontott még bid vagy 4-et akkor jól is vagyunk.Meg olajteknőt is rendesen odabaxta egy padkához.
idén nem lesz semmi......már senkinek sem érdeke
Na ácsi én nem vagyok barrrrrikádharcos!
a segg az már retró, most már csak bumm a fejbe...

Úgy hallottam jegyek a "counterstrike márc.15 gálára" korlátozott számban még kaphatóak
ó lesz ott vízágyú,meg könnygáz is
Csak nehogy seggbelőjenek gumidurrantóval.
Akkor felkiáltok! 21. vasárnap lett a túra! Megyek inkább Petőfit játszani 15-én!
Szerintem igen.Utálok motort mosni.
Mondjuk bármit utálok mosni.
elég ha Te felkiáltodközként hisz a Te túrád, de van benne valami.....
Közfelkiáltással a "kiszabott" időjárás miatt, toljuk egy hetet a túrát?
én biztos nem. városban pár km-es kisebb utakat, autó helyett, szükségből, megteszek 6-7 fokban. Rendesebb túrához sokkal melegebb kell. Egyszer lementem a balcsihoz 13 fokban... 1x elég volt. Papírkutya a nevem, nem tagadom... :) nekem ez hobbi, nem önsanyargatás. Akkor inkább maradok a seggemen.
akkor 15-én nem megyünk?......valahová ha nem lesz letaposott hó az utakon azért elmegyek.....
gyerekek toljátok még kicsit a találkozót,akkor megyek én is
Hát azért 15-re 6 fokot jeleznek de ez ami esett nem fog felszáradni.

Be is baxna 4.21 lenne.Jövő hét végén már 12 fokot is ígérnek.
Én mondtam előre hogy csütörtök hó...