Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóhely.Csak épp túl sok a műanyag és kevés a kormány az én ízlésem szerint.
okès akkor majd jelentkezem,hali!
hoppá ezt nem jó helyen mondtam , na mindegy suzuki az is
Hmmmm-Hmmmmmm.
azt szeressem én is
Pedig az amúgy nekem teccik.Bár mintha nem állítható lenne az eleje.
És elég ropi a váza.
válaszd a #2-t
épp ülök a réváson... de azé má gyógyulok...
Inkább mint kutyu! (gsr)
Tara, pontosan így van. Szólj ha kell valami,d e ne itt hanem e-mail, mert ezt nem olvasom, ez is csak véletlen.
Neked nem gyógyulni kéne?
Semmi sem biztos még.
Bittos gixxere lesz.
nemá... eladod a sövöt
Köszi szépen a tippet.
Holnap felkeresem Őket
Azzal a csini crom lánccal.Na az nekem is bejött.
Szega Csiki!kb.1hònap mulva rendelek,majd jelzek idoben,aztàn megdumàljuk,hogy neked mi kell,amugy màr kint robotolok ezerrel,de szerencsère kihoztam a paripàt is,ugyhogy el leszek!hali!
Keresd meg Kengyelfutót az svmédia forumán Ő szerintem tud neked segíteni. Vagy bembomotor.hu Ők kapcsolatban vannak a louisal.
Az első nyert!
Ez tuti hogy csak kereskedésben kapható.Hanyatt fogsz esni az árától.Asszem 970-ért vettem két darabot.
Viszont vesz többet a fene.Esztergályossal leszuratok pár rozsdamentes megfelelő méretű távtartót ami a nyak résznél van és a Faboryban megveszem a megfelelő méretű imbuszos csavart rozsdamentesben 100 ft körül.
én tudok egy egyszerű elérhetőséget...dob keresése közben láttam meg egy sv-n elég masszív anyagból hajlítva, krómozva...Rákérdeztem, s bár a csóka magának csinálta, megcsinálta volna nekem is, ha futja rá

a nyáron, ha már leszmeló és lóvé dögivel, ez fogja tartani a louis-os szövettatyóm

kecskeméti a csóka és sztem örülni fog, ha reklámozom...
uhn199@citromail.hu
Gondolom nem irja ki, hogy a konkurencia ne lassa. En mar kerdeztem tole emailben es eleg versenykepesek az arai. Ha osszejon a zse , akkor nala veszem valoszinuleg.