Ez tuti hogy csak kereskedésben kapható.Hanyatt fogsz esni az árától.Asszem 970-ért vettem két darabot.
Viszont vesz többet a fene.Esztergályossal leszuratok pár rozsdamentes megfelelő méretű távtartót ami a nyak résznél van és a Faboryban megveszem a megfelelő méretű imbuszos csavart rozsdamentesben 100 ft körül.
én tudok egy egyszerű elérhetőséget...dob keresése közben láttam meg egy sv-n elég masszív anyagból hajlítva, krómozva...Rákérdeztem, s bár a csóka magának csinálta, megcsinálta volna nekem is, ha futja rá
a nyáron, ha már leszmeló és lóvé dögivel, ez fogja tartani a louis-os szövettatyóm
kecskeméti a csóka és sztem örülni fog, ha reklámozom...
uhn199@citromail.hu
Gondolom nem irja ki, hogy a konkurencia ne lassa. En mar kerdeztem tole emailben es eleg versenykepesek az arai. Ha osszejon a zse , akkor nala veszem valoszinuleg.
És elég ropi a váza.
Semmi sem biztos még.
Holnap felkeresem Őket
Viszont vesz többet a fene.Esztergályossal leszuratok pár rozsdamentes megfelelő méretű távtartót ami a nyak résznél van és a Faboryban megveszem a megfelelő méretű imbuszos csavart rozsdamentesben 100 ft körül.
a nyáron, ha már leszmeló és lóvé dögivel, ez fogja tartani a louis-os szövettatyóm
kecskeméti a csóka és sztem örülni fog, ha reklámozom...
uhn199@citromail.hu