Sziasztok Ördögök!
Remélem tudtok segíteni.
A minap vettem egy sv650-et. (Jupííííííí )
Viszont a régi tulaj elég hanyag volt, és az idomot is sima 6-os csavarral, meg alátéttel rakta fel. (nagyon gány munka)
Segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudok hozzá venni idomcsavarokat? Azt hittem, hogy csak elmegyek a csavarboltba, és annyit adnak, hogy nem tudom hazahozni .
De nem így történt. Nem tudtak adni egyik csavarboltban sem.
Gondolom tudjátok, hogy milyenre gondolok, de azért rakok fel képet is
Adatai:
Hossza: 2cm
Átmérő (szár): 0,5cm
Átmérő (fej): 1,5cm
Nem tervez valaki Louis-ba menést? Én azt nézegettem, hogy az a fékkar, ami Ágónál 34EFt, az egy országgal arrébb csak száz euró... mindjárt megnézem a xe.com-on, de ennyire azért nem váltják szarul, szerintem...
Helló
Valaki már látott .ill.hol lehetne beszerezni,vagy legyártatni SV-re oldalkonzolt,ami támasztaná az oldaltáskákat,amolyan lecsavarozhatóra gondoltam
Mert cuccot pakolni igen csak kéne a hely
Ötlet?Köszi
Remélem tudtok segíteni.
A minap vettem egy sv650-et. (Jupííííííí )
Viszont a régi tulaj elég hanyag volt, és az idomot is sima 6-os csavarral, meg alátéttel rakta fel. (nagyon gány munka)
Segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudok hozzá venni idomcsavarokat? Azt hittem, hogy csak elmegyek a csavarboltba, és annyit adnak, hogy nem tudom hazahozni .
De nem így történt. Nem tudtak adni egyik csavarboltban sem.
Gondolom tudjátok, hogy milyenre gondolok, de azért rakok fel képet is
Adatai:
Hossza: 2cm
Átmérő (szár): 0,5cm
Átmérő (fej): 1,5cm
Vajon miért nem lehet kiírni?
Köszi,majd akkor figyelek,és ha lesz rá mód rendelek tőle én is
Tervben van.Gyártása folyamatban.
Amúgy givi a te embered ha nem akarsz barkácsolni.
Valaki már látott .ill.hol lehetne beszerezni,vagy legyártatni SV-re oldalkonzolt,ami támasztaná az oldaltáskákat,amolyan lecsavarozhatóra gondoltam
Mert cuccot pakolni igen csak kéne a hely
Ötlet?Köszi
Bár amiket Zoli32 rakott be azok se kutyák