Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári dob még jól jöhet, ne heréld! Vegyél inkább egy sportdobot rá!
Vidd az enyémet tesa , Én nem megyek sehova!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Méghozzá abban, hogy egy gyári kipufogót (Suzuki SV650S, 2003) hogyan kell "kiherélni"? Csinált már valaki ilyet? Ha igen, akkor legyen szíves megírni nekem, hogy mit és hogyan csináljak! Köszönöm előre is a segítséget! Széles utat
Koszi az infòt frpeter,ha postàn megrendelem,az ugy mukodik,hogy bemegyek a postàra ,kifizetem a csomagot azt kèsz,csak azèrt kèrdezem ,mert mèg nem rendeltem soha igy semmit!elore is koszi!
Vehehehehe.Idomok nem kellenek a motorozáshoz.
én leszóltam?Mondd, te jó színű bogyót vettél be reggel?

Lánymotornak jó lesz

Amúgy rossz hír, de sajnos ugrott a hétvégi motorozás.A fényező nem lesz kész vele péntekig.Így viszont nem akartam elhozni, majd újra visszvinni és várni még egy hetet mire megint gurulhatok.Elég fos az idő, inkább most, mint később mikor szép lesz az idő
milyen lenne egy ilyennel felmenni a mátrába vagy lepencére LOL LOL
Kezdo palyazashoz: link
Ezzel batran mennek en is.
2.25 bar a gyári.Nekem az van ráírva.
igen... kb mekkora az ideális nyomás gyári kerékméretet figyelembe véve persze aztán majd finomhangolok a 110-es gumihoz
Na ácsi! Akkor mi volt a kérdés a guminyomással? Próbálgattál sokat, és a nyomáson vagy megakadva?
fékezni? minek? mozgásban még nem maradt motor
Izé én csak a fékezésről gondolkozom.Előre már csak biztonságosabb a picit nagyobb futófelület.Ha nem fékezel akkor bocsi.
ott még a gyári van meg szentem marad is... nagy sebességnél már kell a szélesebb azért, de én így találtam meg az ideális szélességet (volt már elöl hátul sok méret 110-120 150-160-170)
A településeket ne fikázzuk! A Csepelen lakó kollégám nevében kikérjük ezt magunknak!

Ma csak egy Csepel, holnap meg már egyből Zugló lesz fikázva!
Bocs Xar vicc vót!
Hátsóra jobb a 140-es?
nem... kanyarodásra
Az nem csepelre való?
mert jobban lehet dönteni tapasztalatom szerint
? OSZT MÉ ?
száztizes
110-es? ? ? ? ? ?
elöl 110-es van
Pályán 2 elöl 2 hátul! Amúgy meg a Gyári érték, ha gyári a méret!