Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Méghozzá abban, hogy egy gyári kipufogót (Suzuki SV650S, 2003) hogyan kell "kiherélni"? Csinált már valaki ilyet? Ha igen, akkor legyen szíves megírni nekem, hogy mit és hogyan csináljak! Köszönöm előre is a segítséget! Széles utat
Koszi az infòt frpeter,ha postàn megrendelem,az ugy mukodik,hogy bemegyek a postàra ,kifizetem a csomagot azt kèsz,csak azèrt kèrdezem ,mert mèg nem rendeltem soha igy semmit!elore is koszi!
én leszóltam?Mondd, te jó színű bogyót vettél be reggel?
Lánymotornak jó lesz
Amúgy rossz hír, de sajnos ugrott a hétvégi motorozás.A fényező nem lesz kész vele péntekig.Így viszont nem akartam elhozni, majd újra visszvinni és várni még egy hetet mire megint gurulhatok.Elég fos az idő, inkább most, mint később mikor szép lesz az idő
ott még a gyári van meg szentem marad is... nagy sebességnél már kell a szélesebb azért, de én így találtam meg az ideális szélességet (volt már elöl hátul sok méret 110-120 150-160-170)
Lánymotornak jó lesz
Amúgy rossz hír, de sajnos ugrott a hétvégi motorozás.A fényező nem lesz kész vele péntekig.Így viszont nem akartam elhozni, majd újra visszvinni és várni még egy hetet mire megint gurulhatok.Elég fos az idő, inkább most, mint később mikor szép lesz az idő
Ezzel batran mennek en is.
Ma csak egy Csepel, holnap meg már egyből Zugló lesz fikázva!
Bocs Xar vicc vót!