Zoli.
beszéltem Sanyival és azt mondta vasárnap megy hozzád.azt beszéltük vele hogyha belemész akkor én is odamennék és kicserélné a láncomat meg a lánckerekeket,ha neked nem gond.
Ha sv maradna a választás és már lett volna 650-esem akkor inkább ezresbe fektetném.Esetleg egy banditba.
Attól függ mit akarsz a géptől.Ha csak ingázni és néha kicsit döntögetni maradhat a 650-es karbis ha pálya akkor gixxer ha nagy túrák nagybandit.STB.
megvennék az SV-met 650-ért... Nemtudom mit csináljak, h adjam-e oda vagy sem. Használtautón iszonyatosan kevés SV lett és ami meg van az 900től kezdődik a normálisabb. 300E ftal meg nem ér többet egy újabb SV mint az enyém szerintem, mivel tudom, h az enyém JÓ. Viszont a 650 meg jó ár lenne érte. Viszont 650E ftal meg nem tudok motorozni Nagy a dilemma
Mi modon lehet az SV teljesitmenyet korlatozni?
Injektoros verzio erdekel.
Hallotam olyan eszkozrol, ami a gazkar elfordulasat limitalja, de mivel az injektor gondolom szamitogep vezerlesu, biztos atprogramozassal is lehet hasonlot csinalni.
Megkaptam a teljesitmenyadot. Kicsit, mintha emelkedett volna...345Ft/KW 4 eves korig, igy 30rugo lett nekem ....cserebe kerulgethetem a hatalmas katyukat es retteghetek, nehogy egybe bele talaljak
beszéltem Sanyival és azt mondta vasárnap megy hozzád.azt beszéltük vele hogyha belemész akkor én is odamennék és kicserélné a láncomat meg a lánckerekeket,ha neked nem gond.
Attól függ mit akarsz a géptől.Ha csak ingázni és néha kicsit döntögetni maradhat a 650-es karbis ha pálya akkor gixxer ha nagy túrák nagybandit.STB.
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Injektoros verzio erdekel.
Hallotam olyan eszkozrol, ami a gazkar elfordulasat limitalja, de mivel az injektor gondolom szamitogep vezerlesu, biztos atprogramozassal is lehet hasonlot csinalni.
És 2,8-at evett.
Igaz nem is ment csak 90-el.