Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem gond hely van dögivel meg műszaki támogatás.Csak nyomaték kulcsot hozzon valaki mert kölcsön adtam az enyémet.
Zoli.
beszéltem Sanyival és azt mondta vasárnap megy hozzád.azt beszéltük vele hogyha belemész akkor én is odamennék és kicserélné a láncomat meg a lánckerekeket,ha neked nem gond.
Mennyi egy gyári gumi minta mélysége? Az enyémen hátul 4mm+ elől 3mm körül. elől gyárilag is kisebb a minta mélysége?
Ha sv maradna a választás és már lett volna 650-esem akkor inkább ezresbe fektetném.Esetleg egy banditba.
Attól függ mit akarsz a géptől.Ha csak ingázni és néha kicsit döntögetni maradhat a 650-es karbis ha pálya akkor gixxer ha nagy túrák nagybandit.STB.
Ha valakit érint...most találtam..
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Ááá nem inkább körülnézek valami okosság iránt,hogy kevesebb legyen a kw a papíron..
Azt hallottam kollégáktól, akik figyelik a híreket, hogy a benzin literenkénti ára elérheti a 350 Ft-ot is.
megvennék az SV-met 650-ért... Nemtudom mit csináljak, h adjam-e oda vagy sem. Használtautón iszonyatosan kevés SV lett és ami meg van az 900től kezdődik a normálisabb. 300E ftal meg nem ér többet egy újabb SV mint az enyém szerintem, mivel tudom, h az enyém JÓ. Viszont a 650 meg jó ár lenne érte. Viszont 650E ftal meg nem tudok motorozni Nagy a dilemma
És minek?
Mi modon lehet az SV teljesitmenyet korlatozni?
Injektoros verzio erdekel.

Hallotam olyan eszkozrol, ami a gazkar elfordulasat limitalja, de mivel az injektor gondolom szamitogep vezerlesu, biztos atprogramozassal is lehet hasonlot csinalni.
Cseréld ki a blokkot fűnyíróblokkal.
99kw-ra sajnos nem lehet annyit fizetni pedig jó lenne..
15900 egész évre
Egy fél évre annyi természetesen..
A fel evre esedekes osszeged annyi, gondolom
Én mindíg csak novemberben fizetem be.
Erdekes mod, ez nem folyt a hirekbol
Én már be is fizettem..14700 asszem..
Ja.Régen súlyadó volt.És még nem kaptam meg.
teljesítmény adó? az a gépjármű adó ami az önkormányzat jegyzője szab ki? mert azt én is megkaptam..
Asszem a ditekkemre 1600.- pénz volt a teljesítményadó.
És 2,8-at evett.
Igaz nem is ment csak 90-el.
Így van,emelkedett az adó a tavalyi évhez képest..Tavaly 0-3 éves korig 300ft volt,most 4-6ig 300ft..
A kettő!
6000ft
Megkaptam a teljesitmenyadot. Kicsit, mintha emelkedett volna...345Ft/KW 4 eves korig, igy 30rugo lett nekem ....cserebe kerulgethetem a hatalmas katyukat es retteghetek, nehogy egybe bele talaljak