Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha megnyerem a lottót akkor mindenképp

egyelőre egy 15e huf összekötőcsőnek is nagyon fogok örülni, mely felhozza a seggmelegítőket az üléshez
Igen, nekem is meg lett oldva, 15W-s olajjal kicsit birkózógép lett viszont elmúlt minden szitálási hajlam így nem lettem nyomdász.
Kb jah :)
Nekem mindenképpen kell, ahogy össze tudunk futni átveszem.
Az frankó..Mi lesz a régi helyett?X-bike kipuftunning?
eljutottál a garázs végébe a rendrakáskor?
Szerintem inkabb kerdezz utana, nehogy ugy jarj, mint a rendszammal es a rendor emlekeztessen . Szerintem egy kerdest meger az ocsmanyirodanal...az nem kerul semmibe.
ól rájt, amúgy is tervbe vagy véve már tavaly óta

Lehet, h pont kerül a kipu-s dolog végére is.Április 8 körül kell visszaszállnom, addig lehet hajtani az ívet , aztán
Hobbifelszámolás miatt olcsón vihető rengeteg motoros, SV-s, quados cucc és Arctic Cat kiegészítő, alkatrész!
Új cuccok kerültek elő, ezért érdemes ismét megnézni!
Részletek itt: http://www.svmedia.hu/garazs
Egyszer majd ütközhetnénk valahol félúton persze nem szószerint..Megvizslatnám a gépedet..
jaja, marad kék.Egyrészt így talán megúszom a papírmunkát és az önkormányzat zsebének a megtömését....illetve, kíváncsi vagyok, h milyen lenne ilyen kétszínűben

Összekevertem két dolgot.A 3:13as gurulásról beszéltem, miközben a hétfőire gondoltam
Felhívod őket vagy írsz nekik mailt és megmondják :) Sztem olyan 4e Ft körül lehet.
Köszönöm a gyors választ......
és mit kérnek egy ilyenért?
Suzuki márkakereskedésben tudsz rendelni vagy bowdenkészítő tud neked segíteni minta alapján.
Valaki elvihetné, ha már záráskor bebkvztam szívességből a boltba... :)
Sziasztok!Nem tud valaki új gyári szivató bobdent?
2001-es 650 hez.Karbis...:)
sziasztok...!Jön a jóidő!
Szia Péter!
Nekem kellett, de legutóbb nem tudtuk eldönteni Sanyival, nekem kelljen vagy neki.
Nem tanker, de akkor is...
Szerintem nem kell forgalmit cserélned ha forgalmiban feltűntetett szín van többségben a motoron.
Persze ez csak SZERINTEM !
Sv median olvastam hogy siman fel lehet ujitani.Csak az olaj legtelenitese kicsit bonyeszes.
Pff :p
jah, tegnap este landoltam, hóban fagyban...

de leszarom, csak már gurulhassak...ha gyök kettővel is, de vörin meg fogom járatni...A szomszédok és a többiek örömére

persze, azt majd jól eldőlsz és összekarcolódik a törtfehér színe .Aztán ha elesek megint, akkor lesz csak igazán TÖRTfehér...
At home? :)
Amúgy szívesen elhozom neked :)
Sajnos nekem nem lesz mivel még 15-én, úgyhogy ez van :( Pedig mennék hacsak nem lesz 10 centi feletti hó :)
én ezt nézegettem: link az elmúlt 30év adatait jelzi a piros vonal középen... nem volt 0°C felett a hőmérséklet márc. 15, ha jól értelmezem.
Fara marad kek?
Szombat?Valami titkos dolg van keszuloben?
maradjál má', mit számít pár forint , vagy tankered van?

Én a z időjárás miatt aggódom inkább.Péntekre áll talpra a kicsike, aztán el kéne hozni, de ha 0C meg hó jön, hát nemtom...

Mi lesz így a szombati gurulással?Jövő hétre kész kánikulának tűnik a 7-10C...

Amúgy, tudjátok, h kell-e okmányt cserélnem?Fejidom-oldalidom-első sárvédő színe változott...

(az új gixxer haccáz törtfehér színe lett a győztes:)