Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy fényes izé.
A futárok mennek mindig.
EZ A MI?
láttam a héten egy motorost, valami 125-ös géppel ment, farmerben és széldzsexben... élvezte a jó időt...
"Fából volt a lova, Kengyele kantárja, A kádár munkája."
Falovas volt.
Ja pár ilyen fickót mindíg látok.Az egyik scarabeoval nyomta a másik valami túlélőfelszereléssel ellátott endurós volt.
Nem tom! Mire észbe kaptam már lejárt a menet a körhintán!
vannak még elvetemült emberek...
Há mi vót? Csóró?Futi?
én es egyet! az se az vót!
Azt most is lehet.Ma 2 db motorost is láttam.
SV 1000 légszűrőház szívócsonkot keresek! "OLCSÓ" jeligére!
mert így egy lépéssel közelebb van a MOTOROZÁS
amit a cimbi felszerelt a motorjára nagyon dekoratív de sajnos nem e betűs..az meg,hogy mennyire hasznos és mennyire észrevehető nem tudom..
Nem aszondom hogy nincs E jeles bár az amit néztem amcsi hanem hogy a fakezűek kinyírnak miatta.
Én találkoztam olyannal amit E jelzéssel hirdettek.
18-20e az ebayon egy ilyen.De morci rendür megcsesz érte mert elvileg kéne egy meghatározott távolság a két index közt a kresz szerint.KPM szintén.Ha nem morci a yard akkor elenged.Kérdés hogy ezt észreveszik e a bamba autósok és nem baxnak hátba miatta bocs nem láttam az indexed címszóval.
lehet ilyet készen kapni... de sztem nem legális
De.Homokzsákot.
mert nem kell lapátolni
Szerintem azt elég bonyolult lenne feladat lenne ha te akarnál integrált indexes lámpát csinálni.
De készen lehet venni ilyeneket E jelzéssel, tehát közúton is használható.
Nagyon jó.Így nem lesz hó csak tökig érő sár hideg félig olvadt esős hó meg árvizek mindenhol.Nyúlós dágvánnnyal kísérve.Északa mindetz még jól meg is fagy.
Mért is jobb a hónál?
csősztök. itt Magyarországon lehet olyat csinálni h az indexet bevezetjük a ledlámpába? tehát ha balra indexelek a bal csík villog ha pedig jobbra akkor a jobb ledcsík villog? vagy a rend őrei fülbeköpnek miatta? megbüntetnek vagy ez teljesen legális?előre is köszi