Én már megszíttam ismeretlennel.Most előleget veszek fel mindenre.És még így sem garancia.Most is van olyan hogy a nyanya mondja beteg nagyon így nem veszi át a 230e-res garnitúrát.40e előleggel.
Mostanság bújom a gyászjelentéseket.
Én kölcsönadtam egyet májusban mert kiénekelte belőlem a fószer mondván már szétvágta.....azóta hozza visszafele.....igaz amilyen madár voltam ingyen adtam oda, nem kértem letétet....
Nálunk van lehetőség nittelőszerszám bérlésre ,és akkor nem kell kalapálni!(ugyanis ha nagyon összeütöd megszorul a láncszem és az hosszú távon se a motornak sem a fülednek nem tesz jót)
Mérd le mekkora a telója.Hátul.Ha olyan mint a 04-05-06 os akkor jó bele a 600-as 1000-res K4-K6 telója 16-20e környékén bontva.Nekem K4 1000 van benn.De szabni kellett az akkskidobozon a gáztatálynak.
Kormánylengés csillapítót meg ha barkácsolósabb tipus vagy felhekkelheted ezt
Lehetőségek határa a csillagos ég.Lehet öhlins gázos telót bele rakni de lehet valamelyik gixxerét is.Lehet kormánytelót ugyanúgy öhlinsét meg bele lehet hekkelni az ezresét használtban.
Üdv!
Lenne olyan kérdésem hogy 2000-es 650S-es SV-re kormánylengéscsillapítót meg hátra valami állítható gázos rugót fel lehet-e rakni, vagy ha valaki próbálkozott vele mik a tapasztalatai?
a kitörött darabot fényképezd le, hátha az megvan nekem (mármint a hiányzó) fordulatszámmérőm az nincs csak órám. Szétszedted már? 3 vezeték megy a fordulatszámmérőra, konkrétan 3 csavar tratja a tartóhoz és mindegyik talpa alá vezeték megy, nekem mint a 3 elszakadt eséskor, nem lehet , h neked is csak?
Mostanság bújom a gyászjelentéseket.