Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De.A főnökasszony kemény mint a vídia.Má tanulnak.Előleget vesznek fel.Nem csak úgy hozomra.

Ha jó a link ő lenne az
Nem ám itt vásárolsz Zoli!
Mérges leszek ha nem megy a lábamra.Nameg megtanulok varni.
Ja és semmit nem veszünk vissza!
Majd akkor örülj ,ha jó is lessz !
!

Itt!
Ez most farmer proccos megjelenéshez.Meg hogy má tényleg legyen valamim a vanuccitól.Hamár lemaradtam a bőrkabátjukról.
Az passzolni fog a dzsekihez?
És gyorsabb.Bugyikék meg be lett betonozva szinte.Így oda kéne egy mosás is.Tehát marad a szánkó.
A fekete a slankítós de ilyen sebesség mellett kifogyok a 62-esből.
Jó lesz a kék is ha olcsóbb.
Persze meglessz! Szánkóra kell?Mert akkó még van 1 hetünk hogy meghozzuk ,aztán kénytelen vagy kiásni a pincéből a bugyikéket! Ja a kék naci jobban megy a motorod szinéhez mint a fekete. Meg az úgy slankít is!
A kék akkor olcsóbb?
Talán a szezon végire meg is lesz.
A fekete 30-35-e ,és hétfőhöz egy hétre tehát az még kb másfél hét mától ,ami a mult héttől...........
viszont néztem a képed,tényleg jobb a fehér műszerfal világitásod,mint a sárga.mit tettél bele?
Tudnék bérelni szerintem, de több lenne a bérleti díja, mint a lakásnak
Ja és még két hét vagy már két hét.
Akkó marad a kék.Fekete mennyi lenne?
A tömítést holnapra igérték ,? a gatyó meg kb 2 hét ,a fekete nem akciós de tudnának hozni ha az kell.
az órát még nem szedtem szét, remélem h csak ennyi a baja, a hátuljából viszont egy elég szép darab kitört, ami nincs is meg. Küldök róla fényképet, ha megadod az emailed. Egyébként én is Pécsi vagyok (Pécs-Somogy) :)
Max akkó csak a tömítést viszem.Ha más nincs.Ezek a németek ülnek rajta vagy hordják ilyen időben?
Én nem leszek ,úgyhogy jöhetsz nyugodtan!
A tömítésnek elméletileg ide kéne érni ,mingyárt rá is kérdezek. A gatyó még nem lessz itt.
Szombaton érdemes bekukkantanom tömítés és nadrág ügyben?
Mi elkérjük az árát ,és ha hiánytalanul visszahozza visszaadjuk a lové egy részét. Eddig működött a dolog és így mindenki jóljár! (kivéve a szerelőket )
Ráküldjük az APEH-ot?