Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi én is ugratom.De ő a megtestesült törvény.Vagy csak egy jobb sisak kéne neki?
na a régi 0-ás a kedvencem
az hálál autóval végigmenni rajta
A 0-ást inkább kihagyom motorral, autóval betartom a 80-at, max 100 ha sok kamion megy egymás után.
egyébként csak randomra mondtam,hogy jól meghajtom mert még nem motoroztam veletek így nem tudom ki mennyire hajtós.Csak ugratni próbáltam Rolit,de úgylátom nem tudtam kihozni a sodrából
Amúgy a 60-65 lakott területen nagyon jó.Az még csak 30e.
Áh.A gond a nulláson kezdődik.Először megfogadom hogy nem megyek gyorsan csak a megengedett.És még ezt megelőzöm de itt a másik még ezt is és a vége mindig 140-150 körülre jön ki.Sajnos.Pedig igyekszem.
A lakott területen meg a sorvezető a hibás az biztos.
Na jó, lakott területen betartom a 60.
Mert ha kifordulnak eléd akkor viszont látásra.
Lakotterület 100, lakottarületen kívül 120.
Persze.Mindenhol.
én sem szoktam gyorsan menni,csak úgy mondtam De néha meg kell cselekedni amit megkövetel a haza....
na persze.aki ilyen motort vesz az sose hajt
a törvények meg azért vannak hogy megszegjük őket
Elég a 120 nem?
Ne cseszegessétek.Én se szeretek gyorsan menni.Én tisztelem a törvényeket.
ha már útba esel akkor elkísérhetsz Sanyi brá rezidenciájához ,aki ennek örömére főzhetne vagy süthetne nekünk valami finomságot(mindenképpen valami ehetőre gondolok)miközben beállítja az injektoromat és kiiktatja a kiiktatnivalókat.
Tévedsz!
Dozer, ne is álmodj arról...Élő ember nem ért még Roli vasához, nem hogy meghajtotta....pfff...ébredj fel
Útbaesik mindenképp, a szomszédos városka.
belefér,hogy útbaejtselek.Legalább végre lesz aki meghajtsa a vasadat rendesen
Majd állj meg Martonvásáron, felvezetlek!
Sanyi brá!Megjött a légszűrőm ,mosmá nincs visszaút,tavasszal irány Tárnok
Egyedül saját autóval valszeg túl lusta lennék és reggelre elmúlna a késztetés hogy a szabadban szaladgálja hidegben.
Örülök, hogy ennyire tisztelsz, de igazán nem kéne engedélyt kérne, hogy hová mész......
kiváncsi lennék innen kik jönnek?
MeheteK?