Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokszor hallottam már hogy a Shoei elég hangos, cserébe jól szellőzik.
mondjátok hol lehet venni 30E-ért shoeit v arait? sztem sehol...mert ez amit én néztem 30-ba jönne németből...
Akcióba 60-70-ért elég jó vételnek tűnik..
A teljesítményadó 1 félév
Marushin lett nem KBC.Van egy fórumtárs aki aszondta füttykoncertterem.
Hajléktalanok kirabolnak?
Egy pillanatra azt hittem, ránézve a KBC-re h befektetsz... Lehet le kéne jönnöm a tőzsdézésről

A biztosító megkukult, a szemműtét utáni lábadozás is döcög, közben kijött a köbe 1.n_év csekkje, nemtom mi jöhet még
Shoei nem drága pöttyet?
Shoei sisakomba vettem 1mes arcpárnát most már fogja a fejem!A Shoei nagyon jó sisak
Túl sok mindent nem kellett megóvnia belűlről.Jól játszotta az eszét KB 40x kérdezte mi is történt.
Donát taknyolt benne a hringen és megóvta a búráját..A hjc baszott hangos de lehet inkább kipufogót kellene cserélnem..
Hát a KBC-t majdnem rámtukmálták.Aszondták csendes.
Hát na,annyi pénzértmár lehet venni egy két fajta sisakot.(schubert vagy shoei stb.)
Sztem inkább drága mint csendes! Ha már ennyit tolok bele egy sisakba akkor az legyen ARAI !
Azért kíváncsi lennék mennyire hangos egy ilyen sisak..
Vajon a hűtést mennyire befolyásolná egy ilyen szutyok?
www.superzone.hu

Náluk van most ez akcióban! Naná, hogy a DODOR FONAT teszteli. Kicsit szoros a kapocs a céggel!
Naná hogy hülyítek.Hozzá ne nyúlj csak rosszabb lesz.
hülyítesz, v tényleg? mer van ami keresztbe reped, ha így nekiesel :)
mondjuk akkor meg inkább lombfűrész, nem-e? :)
Nagykéssel meg lehet fargni mint a kolbászt.
na jó, lehet, lejjebb kéne tenni kb 5mm-rel :)
Exo-750 matt fekete üvegszálas ahogy nézem az a 99.95 ös.Hát a yamaha worldben inkább szinesek vannak felfujható párna nélkül.Igaz ilyen 33.35e körül.Meg rám akartak dumálni valami KBC 2010-es modelljét.
Shoxot is érdemes megnézni az akciósokat ha még nem kapkodták el.
Nekem az SV médiások ketten mondták hogy meg voltak a marushinnal elégedve ezért maradtam annál.Legalább ez üvegszálas mert a Nolan N84 amit még néztem az termoplaszt.
ez tényleg jobb kicsit, mert morcosít.
a hézaggal nemtok micsinálni, nem meg lejjebb a cucc.
a lámpatartó lemez külső oldalára nem tudtam tenni, mert a lámpatartó csavar süllyesztve van. a plexi tartója ezt kiemelte volna a süllyesztékből, és akkor rövid a csavar. Ezért fellazítottam a lámpatartó vas belső oldalán lévő pozicionáló lemez kis csavarját, és a fő tartó és a belső lemez közé csúsztattam be a plexi tartóját. IGen ám, de így meg maga a plexi ütközik föl a lámpa tartóján.

egyébként eléggé központos így is (a lámpa íve és a plexi íve), tehát lehet hogy még jobban rátolva ennél is bénább lenne :) --- nekem mindenesetre tetszik, egyelőre.
dede, én többmindent rendeltem, de ez lett volna a legfontosabb, ha csak hitegettek akkor soha nem rendelek tőlük... jól kib*szok velük
No az jó.+20 a posta nemde?