Exo-750 matt fekete üvegszálas ahogy nézem az a 99.95 ös.Hát a yamaha worldben inkább szinesek vannak felfujható párna nélkül.Igaz ilyen 33.35e körül.Meg rám akartak dumálni valami KBC 2010-es modelljét.
Shoxot is érdemes megnézni az akciósokat ha még nem kapkodták el.
Nekem az SV médiások ketten mondták hogy meg voltak a marushinnal elégedve ezért maradtam annál.Legalább ez üvegszálas mert a Nolan N84 amit még néztem az termoplaszt.
ez tényleg jobb kicsit, mert morcosít.
a hézaggal nemtok micsinálni, nem meg lejjebb a cucc.
a lámpatartó lemez külső oldalára nem tudtam tenni, mert a lámpatartó csavar süllyesztve van. a plexi tartója ezt kiemelte volna a süllyesztékből, és akkor rövid a csavar. Ezért fellazítottam a lámpatartó vas belső oldalán lévő pozicionáló lemez kis csavarját, és a fő tartó és a belső lemez közé csúsztattam be a plexi tartóját. IGen ám, de így meg maga a plexi ütközik föl a lámpa tartóján.
egyébként eléggé központos így is (a lámpa íve és a plexi íve), tehát lehet hogy még jobban rátolva ennél is bénább lenne :) --- nekem mindenesetre tetszik, egyelőre.
A biztosító megkukult, a szemműtét utáni lábadozás is döcög, közben kijött a köbe 1.n_év csekkje, nemtom mi jöhet még
Náluk van most ez akcióban! Naná, hogy a DODOR FONAT teszteli. Kicsit szoros a kapocs a céggel!
mondjuk akkor meg inkább lombfűrész, nem-e? :)
Shoxot is érdemes megnézni az akciósokat ha még nem kapkodták el.
Nekem az SV médiások ketten mondták hogy meg voltak a marushinnal elégedve ezért maradtam annál.Legalább ez üvegszálas mert a Nolan N84 amit még néztem az termoplaszt.
a hézaggal nemtok micsinálni, nem meg lejjebb a cucc.
a lámpatartó lemez külső oldalára nem tudtam tenni, mert a lámpatartó csavar süllyesztve van. a plexi tartója ezt kiemelte volna a süllyesztékből, és akkor rövid a csavar. Ezért fellazítottam a lámpatartó vas belső oldalán lévő pozicionáló lemez kis csavarját, és a fő tartó és a belső lemez közé csúsztattam be a plexi tartóját. IGen ám, de így meg maga a plexi ütközik föl a lámpa tartóján.
egyébként eléggé központos így is (a lámpa íve és a plexi íve), tehát lehet hogy még jobban rátolva ennél is bénább lenne :) --- nekem mindenesetre tetszik, egyelőre.