Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt megbeszéltük Sanyi Bá!Ahogy tudok megyek Tárnokba !A haverok bringái miatt meg ne fájjon a fejed,van azokba épp elég bika
650-nél elég látványos a különbség....
a végsebesség nem érdekel.Nekem mind1 hogy 10 km/h val több legyen.Legyen a vasparipa tüzesebb robbanékonyabb.Ez érdekel
kipu+szűrő in progress
Kisebb lánckerék,sporkipufogó és sportlégszűrő
az miaz :zacskós tuning?
én szoktam.Néha nem kímélem a gépet és húzom a bajcát ahogy kell
Ha már akarnék javulást akkor maradna a jólbevált zacskós tunning.
aszongyák az 1000ccm-esen nem olyan látványos a javulás mint a 650-en.Én csak hallottam és be is dőltem
Én inkább a fokozatkijelző miatt raktam fel,az hasznosabb.
másféle tiltásról beszélünk, Neked a régiben olyan nincs.....Balu mondja jól.......azért van egy kis különbség hisz mégiscsak rá tudod adni a teljes tüzet 1-2-ben is......legfeljebb ezt egy ezresnél azért érzi kevésbé az ember mert ott alapból sem baszom ki a kuplungot 1-ben.....
De miért jó a tiltáskivétel egy SV-n? sztem 6-7000 fölé totálisan felesleges vinni, vagy...?
A tiltás kiiktatástól ne várj túl sokat.Legalábbis én nem éreztem tőle semmi pluszt bár lehet én vagyok botkezű.Az elhaladási zajvédelmet szűnteti meg ha jól tudom.
Az enyém is 60-as. Bár tényleg nagy golyószerű ballon.Kell a sok észnek.
Hosszukás fejem van. Muszály volt ezt venni. mert a kisebb az szorított elől-hátul.
Lehet hogy a pumpálható arcpárnás Scorpion lenne a legjobb.
budmyke!
Bocs ,most kerültem géphez. Küldtem mailt.
Mekkora?....az enyém sincs ekkora pedig elég lufi......persze a Tiéd meg hosszú.....na de akkor meg körbeforog a sisak......tényleg, küklopsznak milyen lenne az ideális sisak?
59-60.
A matricát nem akarod megtartani a kipun ugye?
Nagyon fasza!Na majd a tavasszal nekem is beficcenthetsz a sv-be valami kis tuningot.Egyenlőre jöhet a sport szűrő+kipu beállítás meg a tiltások kiiktatása
Inkább a gyorsulás ami egy ilyen Naked gépen hihetetlen érzés.....6.-ban 200 felett húz mint állat......alatta pedig még inkább
Nekem nincs kivéve a tiltás belőle így 255-nél tilt.......akinek ki van annak kevéssel 300 felett. Mindenesetre 3.-ban 236 a vége amit a hringen a híd előtt elérek pedig igen szarul kanyarodok.....
Most gondolkodok a kissebb első lánckeréken, h raketta legyen
Van benne egy chiptuning ami Prop tech, és van egy, ami a környezetvédelmi tiltást veszi ki 1, 2, 3. sebességben, ehez van a fokozatkijelző!
Tsanya erről bővebben tud felvilágosítástadni, nekem is Ők szerelték!