másféle tiltásról beszélünk, Neked a régiben olyan nincs.....Balu mondja jól.......azért van egy kis különbség hisz mégiscsak rá tudod adni a teljes tüzet 1-2-ben is......legfeljebb ezt egy ezresnél azért érzi kevésbé az ember mert ott alapból sem baszom ki a kuplungot 1-ben.....
A tiltás kiiktatástól ne várj túl sokat.Legalábbis én nem éreztem tőle semmi pluszt bár lehet én vagyok botkezű.Az elhaladási zajvédelmet szűnteti meg ha jól tudom.
Mekkora?....az enyém sincs ekkora pedig elég lufi......persze a Tiéd meg hosszú.....na de akkor meg körbeforog a sisak......tényleg, küklopsznak milyen lenne az ideális sisak?
Nagyon fasza!Na majd a tavasszal nekem is beficcenthetsz a sv-be valami kis tuningot.Egyenlőre jöhet a sport szűrő+kipu beállítás meg a tiltások kiiktatása
Nekem nincs kivéve a tiltás belőle így 255-nél tilt.......akinek ki van annak kevéssel 300 felett. Mindenesetre 3.-ban 236 a vége amit a hringen a híd előtt elérek pedig igen szarul kanyarodok.....
Van benne egy chiptuning ami Prop tech, és van egy, ami a környezetvédelmi tiltást veszi ki 1, 2, 3. sebességben, ehez van a fokozatkijelző!
Tsanya erről bővebben tud felvilágosítástadni, nekem is Ők szerelték!
Lehet hogy a pumpálható arcpárnás Scorpion lenne a legjobb.
Bocs ,most kerültem géphez. Küldtem mailt.
A matricát nem akarod megtartani a kipun ugye?
Tsanya erről bővebben tud felvilágosítástadni, nekem is Ők szerelték!