Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se! Akkor inkább elmotorozom!
Nekem egy HELL-666-os kellene de annyit nem adok érte amennyibe az egyedi rsz kerűl..
Ha fizetsz akkor van akár XXL-666 is! De mind U-val kezdődik! A kedvencem egy offroadon-volt a Husaberg rendszáma UAZ volt! Ez az igazi terep tuning!
Nekem az a nagy fájdalmam hogy a hölgyemény még esélyt sem adott hogy válasszak.A szekrényből hozzámvágott egyet oszt jóvan.Lehet lett volna nem U-s is ami jobban teccene.
Lehet,hogy az újonnan forgalombahelyezetteké az..Még nem is figyeltem.
Minden motor U-s rendszam, nem? Vagy rosszul tudom?
Köszi az infókat! Akkor ha esedékes a szervíz megjátszuk!
Speed nekem sok.Csak kis lépésekben.A street is majd 110 paci és irtóra szeret pörögni.Most dobtak fel daytonáról vidiket.
Ha meg nem szalad meg akkor meg speed Strip lesz belőle
az egyiket megnéztem, az ára is reálisabb...
Én a hajadbe vennék magánkézből. az a kettő amit belinkeltem nem tetszik?
nemtom, egyrészt ugye miért volt festve. bár nekem is a fehér tetszik, és ha kifehérítem az enyémet, rögtön esik egy százast az ára, mert mindenki azzal fog gyanúsítani, hogy eltanyáztam vele. egyébként meg ha működik, nem görbe a villa, sehol se törött vagy hegesztett, akkor most mit számít? venni mindenki érintetlen motort akar, aztán hozzányúlkál, aztán meg sír hogy eséssel gyanusítják... vételkor ennek a f...nak szerencsére a jó oldalán áll az ember LOL. Nálam eygetlen hiba van itt: a kereskedés. Nem ez az adott kereskedés, hanem úgy általában. Én magánembertől vennék.
Valszeg törött volt.Én elkérném egy állapotfelmérésre.Bármelyik független cég megoldja.Legalább a vázat telokat stb ellenőrzni kell.
Na a kereskedés asszongya,hogy azért ennyi mert festve volt! Ők beszámították és még annyit tudnak, hogy pécsi kereskedésből való!
Az enyimé is U-s rendszám volt..
Áh ez ruháskézenállósésmégződis.Nemkell.Majd sanyi úr szerel bele rugót és annyi.Utána meg a nyomor.
Ha megszalad Street trip oszt jóvan.De ahogy kinéz a pénz sokáig lesz SV.
ja, egy triple is van fenn mindenféle extrákkal.
vagy ez
És ezt még berhelni se kell, hogy 636-os eleje legyen, igaz Zoli? :) Múltkor nézegettem ezeket, meg a 848-akra is ránéztem, de drága, sőt még az elődje a 748/749 is. Marad az esvé és kész.
Magyar papíros.U-s rendszám.Az enyém is ilyen.De hol van az a magyarországitól?
Bocs!Ott van,hogy mo-i.
Elképzelhető,hogy külföldről behozott a motor .A honlapjukon találtam pár külföldi motort is.
Ez a kettő még elég jól néz ki meg szerintem 8körül odaadják gondoltam megmutatom
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650s-34
18391
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650s-35
09336 Ez elég szép allapotban van
A képen szépen néz ki csak a tankon miért van másik matrica! Meg elég olcsó nem?Vagy én vettem drágán?