Nekem az a nagy fájdalmam hogy a hölgyemény még esélyt sem adott hogy válasszak.A szekrényből hozzámvágott egyet oszt jóvan.Lehet lett volna nem U-s is ami jobban teccene.
nemtom, egyrészt ugye miért volt festve. bár nekem is a fehér tetszik, és ha kifehérítem az enyémet, rögtön esik egy százast az ára, mert mindenki azzal fog gyanúsítani, hogy eltanyáztam vele. egyébként meg ha működik, nem görbe a villa, sehol se törött vagy hegesztett, akkor most mit számít? venni mindenki érintetlen motort akar, aztán hozzányúlkál, aztán meg sír hogy eséssel gyanusítják... vételkor ennek a f...nak szerencsére a jó oldalán áll az ember LOL. Nálam eygetlen hiba van itt: a kereskedés. Nem ez az adott kereskedés, hanem úgy általában. Én magánembertől vennék.
Áh ez ruháskézenállósésmégződis.Nemkell.Majd sanyi úr szerel bele rugót és annyi.Utána meg a nyomor.
Ha megszalad Street trip oszt jóvan.De ahogy kinéz a pénz sokáig lesz SV.
vagy ez
És ezt még berhelni se kell, hogy 636-os eleje legyen, igaz Zoli? :) Múltkor nézegettem ezeket, meg a 848-akra is ránéztem, de drága, sőt még az elődje a 748/749 is. Marad az esvé és kész.
Ha megszalad Street trip oszt jóvan.De ahogy kinéz a pénz sokáig lesz SV.
És ezt még berhelni se kell, hogy 636-os eleje legyen, igaz Zoli? :) Múltkor nézegettem ezeket, meg a 848-akra is ránéztem, de drága, sőt még az elődje a 748/749 is. Marad az esvé és kész.
18391
09336 Ez elég szép allapotban van