Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire "komoly" dolog a színt megvátoztattni... pénz beszedősdi ez is... lehet akkor maradok a gyári szürkénél...az sem rosz csak a kép láttán a fekete jobban tetszene.Műszaki nyár vége fele jár le szóval nekem az soká van..
Múlt évben én is bőrnadrágot hajtottam mindenhol.Igaz nekem nyáron,de a következőket tapasztaltam:Shoxban nem drága,de nem tetszett a minőség,illetve nem volt jó rám egyik méretű nadrág sem.Berik buzi vagyok,így elmentem a Superzone-ba.Ott meg aztán végképp nem volt nadrág,csak 70 kilós srácokra(sajnos szeretem a jó házi kolbászt és a disznótorost,szóval ez a méret kilőve ).A Berik kabátot náluk vettem leakciózva 50-ért.Aztán a neten találtam meg a Parillát.Ott két féle nadrág volt.Az egyik Suomy 70ropi.Felpróbáltam,az egyiknek a combja volt szűk,alig tudtam mozogni benne,de a hasa viszont jó volt.A másiknak a hasán volt jó,de hosszú volt a szára.A másik gondom meg az volt velük,hogy iszonyat nehezek,már lépkedni is probléma volt velük az üzletben.Akkor hozták ezt:
http://www.parilla.hu/index.ph...
Prexport márkájú.Mikor felvettem csoda történt.Végre egy olyan nadrágot találtam,ami hasban pont passzol.A szára pont elég hosszú,nagyon kényelmes,könnyen felvehető és kicsi a súlya,ami nyilván annak is köszönhető,hogy a combok belső felén egy rugalmas,szellőző anyag van és nem bőr.Ez még egy szempontból jó,szellőzik a gyík .A kordura shoxos gatyóm nem szellőzős,3 hónap után a lakásba sem mertem behozni,mert olyan kanszag volt benne .Szóval a Perexport,annyival gyengébb,hogy nincs rajta térdkoptató alapból.Ezt vettem rá,6000 volt a pár.A cippzárja nem stimmelt a Berik kabátomhoz,ezért vettem a röltexben hozzá valót,amit felvarrattam a nadrágra ez plusz 1000pénz volt.Egész nyáron motoroztam benne és nem bántam meg,nagyon kényelmes.Sajnos a boltban már nyáron is látszott,hogy válság van.Többször voltam bennt próbálgatni,de mindíg én voltam az egyedüli ember a boltban,hátul lámpák leoltva,stb.Viszont az eladók rendesek voltak és az eladó csajszi meg jó bőr
Nekem ugy remlik, hogy szinvaltozasnal muszaki adatlap is kell, amit vizsgabazison adnak nemi penzert, kitoltve, lepecsetelve....Erdemes muszakival egybekotni a szinvaltos dolgot
Gergicske..van itt két ítélet a gépről ha még nem olvastad...
http://nepitelet.hu/motorok/ca...
Oké..csinálok majd de csak silány mobilos lép lesz mert már csak az mükszik..Megkérdeztem és az ő gépe a 072-s sorszámú gép ami a tesztben is szerepelt (amit linkeltél) tehát ez arról a gépről van.
Egyébként a tartókonzol helye neked is ott van a vázon a kormány alatt.. az a két "csövecske" a harmadik meg a kormányteló gyári helye... Gondolom nézted hogy mi lehet az..
Felrakni nem tudtam csavar nélkül csak kézzel odanéztem a helyére..a kormányról meg le kell majd venni a merevítést mert a "szarv-tól"nem fér el..
Ha felraktad tegyél fel képet!Majd én jól megnézem , hogy milyen lett
Mivel kell fogorvosra a lóvé , annyit tudok mondani, ha előre elküldöd pénzt, feladom 4000ben, mert kb 600 úgy a posta.
Utánvét az sokba fáj, azt nem vállalom át.

Na készülök melóba, ha kell így írj, megbeszéljük. 22 után leszek cégtől.

Edem
üzletember azt nem tudja vki h lehet-e vágatni bele ilyen kicsinyítős tükröt?
jó hogy mondod megpróbálom megjáccani, hátha kapok vmi kedvezmény pluszba
Ha az kell, viheted 4000ért, ez az üzlet

Egyben jobban megéri, rád bízom. Ahogy jónak látod
Ha alapból látszik h nem gyári szín, akkor úgyis úgy kezdik a hívók hogy törött volt, és 100al olcsóbban akarja kapni... nem tudok rá mit mondani Nem eladni kell a motort, hanem használni, a tulajnak felesleges a törzskönyvvel baszkurálódnia, azt vételnél megkapja átírásnál, és max eladásnál veszi elő a szekrényből
hali külön nem adod? bunkó dolog de a jobbos kéne:D
Na majd még kiderül a szín hogy marad a matt szürke...ettől a képtől bizonytalanodtam el de nagyon a színt illetően..
KBC-t is ott vetted?
Csak nehogy az új tulaj emiatt alkudozzon hogy umbulda van.
Nekem a Superzone volt ár/értékben a legjobb és jófejek! Arról nem is beszélve, hogy személyre is akcióznak néha!
Törzskönyvet teljesen felesleges iratgatni, azt nem fogják. Majd ha eladod ecce a motort, az új tulaj átiratja, ha már úgyis újat kell csinálnia.
Úgyszint köszi a színváltósdis infót
Én a motoroázissal voltam eddig a legjobban megelégedve.

Az egyik srác végig mellettünk kószált, segített, okított (lehet hugi miatt ) nagyon látszott, h segíteni akar...

Szóval, ha jó a csizmaméret, akkor a 2 sisak (caberg v2r) mellet vettünk volna egy csizmát is...A gerincprotit sajnálom, h nem vettük meg akkor.Jó áron volt az a jó cucc....szép csizma

Ez lett volna a proti

Köszi az infót a színváltóztatós ocsmányirodásiról, szükségem lesz rá nekem is
Majd csinálok csak hát így elég tarka lesz a gép..egy bajom van hogy csavart egy darabot nem kaptam hozzá ehez meg kéne vagy 15 db és a dizájn kedvért és imuszos feketébe Na ilyen meg egy darab sincs itthon még normál csavarok sem és még hogy a méretes is jó legyen Na de holnap neki esek aztán valahogy felrekom ideiglenesen
Egy nagy bajom van...ez a része volt a jéghegy csúcsa..mostmár ha festés is meglesz valamikor szinte teljesen tökéletes a gépem..nincs mit rá venni elfogyott a fantázia ..max még led féklámpa
Meg törzskönyvet.Ot is van szín.12e.
Hello! ha színt változtatsz, kérsz ocsmányirodába időpontot, mkp színváltoztatás, 6000ért kapsz új forgalmit, ennyibe fáj új szín.
Kép?
Pont ezek a tapasztalataim nekem is.Formát előbb próbáltam.Nem met bele a lábam mert keskeny.Maradt a diadora.Hiába a lábam se széria.Mint Dagobert bácsinak, olyan.
Sziasztok! Van két eladó tükröm, 2004es SV 650en volt. egyik kicsit karcos, másik hibátlan. Az ár párban 6000, legolcsóbb helyen darabja 6800.

ÜDv: Edem