Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vettem decemberben, egy Clover dzsekit, nadrág csak február végén lesz méretben.
Áh majd egy rush-M az rámmegy.Kabátot már szereztem nacit meg tudtok hozni hozzá nem?
Biztros.Csajk jól elrejtik a pult alatt.
És Te találtál ruhát magadra?
Asszem 58 a legnagyobb ,kékben vagy pirosban van ,ha jól emlékszem.Neked a comboddal is gond lehet ,de egy próbát megér! (nem ez lenne az első) .Kellett neked így kicombosodni!
Nekem van ismerősöm aki 130 kiló és bőrcuccban nyomul.
Biztos van rád való is.
Neked sem lesz eccerű pont jót találni, viszonylag vékony vagy a magasségodhoz képest, akárcsak én.
Melóba amikor megyek akkor fiszek a hátamon tatyót, de arra ott lesz a cordura kabátom. Ha csak úgy körözni megyek, akkor meg nem kell hátizsák.
Van a méretemben is?
Most én is így fetrengek...
A puposra nem tudsz hátizsákot húzni , de ha van koffered akkor nincs gond.Egyébként nálunk is van ilyen Roleff kétrészes akcióba 79900-ért.
Na ezt mondtam.Kívül maradt az alsógatya.
Cakát!
Enyém sem lesz szines.
Szürke, fekete lesz. Kinéztem már magamnak, de még nem voltam benne biztos hogy kell az nekem.
Most találtam valami hasonlót. Ilyesmi lesz.
Nem tudom ki ez a srác, a neten találtam a képet.
Én már beszereztem az olcsókategória legalját csak a nacira várok hogy tavasz legyen.most a sisak volt terítéken.
Kétrészes de nem szines csak fekete.
Érdemes a városban is felvenni a cuccost ha van..Volt olyan,hogy inkább később indultam el nyáron,hogy ne legyen olyan dög meleg.Nem szivesen hagytam volna otthol a bőrcuccotr,az ördög nem alszik..
Ezen megfontolásból veszek én is most cordura kabit, h ha csak A-ból B-be el kell menjek a közelbe ne kelljen beöltözni viszont ha megyek egy rendeset motorozoni akkor természetesen a bőr ruha. Ha megállok úgyis a kocsma előtt állok meg egy üdítőre és a par5kolótól a pultig nem gond a bőr ruha
ohh, de k.rva határozott lettem. Figyelitek?!
Amúgy mostanában olyan bizonytalan vagyok. Vagy nem?
Tényleg nem akarok séta túrára menni. Ha olyan a helyre megyek akkor felveszem a túra kabátomat meg egy farmert. Ma meg csak kerülök 4000 kört a városban akkor meg bőrcucc.
Veszek egy 2 részes ruhát. Eldöntöttem. Ha melózni megyek akkor kordúra dzseki, farmer. Meló után haza, felkapom a bőrcuccot és mehet a körözés vagy esetleg 100-120 km túra és aztán már este is van. Másnap kezdjük előlről.
Hát na...Nem sétálgatásra tervezték az tuti..
Gyönyörű...
Írta: Administrator
2010. március 12. péntek, 01:52
LOL
ratad
Hello!
Kb 52 körüli lehet a méreted. Én 183 cm és 76-78 kg vagyok és 52-es a ruhám. bár ez gondolom a szabástól is függ. Kétrészes sztem tök jó pont azért amit te is mondtál, h ha megállsz lekapod a felsőt és nincs akkora izzadás. Sztem mindegy milyen ruha van rejted mert egyikben sem fogsz megtenni km-eket egy pihenőnél, nem gyalogtúrázni mész. Meg sztem a furcsa járás inkább köszönhető a csizmának amit nem igazán arra terveztek, h sétálgassunk benne.
Nem mondtam hogy a púpos cucc nem véd meg persze hogy az egyrészes púpos a legjobb.Hanem azt hogy irtó röhelyes motoron kívül.Énnekem a tavalyi motorkiállításon volt a mélypont.Egy szolis plázapáros srác+csaj dögmelegben álldigál motor nélkül a placcon vakító fehér recsegős vatta új divatos cuccban egymáshoz öltözve.Rém csinosak voltak.De haláli melegük lehetett.
A spidi gyárt olyan púpos bőrruhát amiben van hidroback de az elég borsos áron van asszem..