Ja már van.2 napja.Jó.Hogy motoron azt nem tom.Yamaha World a hely ahol lehet kapni.Mind le van árazva 20%-al.Volt 2 ami 40%-os volt.Na én olyanra neveztem be hétfőn.
nya rendelés a louistól fejlemény: azt írták h a sisak amit kinéztem nincs raktáron...jelenleg, de! 5hét múlva lesz és megkaphatom az akciós áron, és postaköltséget sem számolnak. Szerintetek ez hihető? Nekem nem tűnik annak...
De biztos az U-s a ritkább...Én többnyire, lichteinsteini, amcsi, litván stb. rsz-okkal találkozom, biztosnemadóelkerülés miatt...Ja és az örök sláger: a szlovák
Az egyedi rsz egyébként valami 312 pénz, ha jól emlékszem...Ja és ha eladod, a tagnak is be kell pengetnie vagy mi...Pontosan nem néztem utána, mert lesokkolt az a valag pénz...
Nagyon eccerű feldobod a spanifert rá és ránehezedsz ha téged elbir a motort is.Nem sok a súly az egész 160 KG és egy része a hátsón áll.Ha a súlyodat elbirja szerintem a motort is.
(Bocs Robyc! )
Az nem tetszik benne, hogy nagy a hézag a plekó meg a lámpa között.
BTW ha a nagyplexim nem kell senkinek, megy a vaterára. Utolsó figyelmeztetés :) (sv-topicosoknak ajándékba adom)
Milyen? Jó?
Én is olyat akarok venni. Hol lehet olyat kapni?
Hogyé mérik eztet?
amúgy youtubon, motorshow1-en láttam róla vidiket, nagyon dicsérték.
Elvileg teljesen felveszi a fejed formáját ha felpumpálod, így a szélzaj is kicsi
holnap mek szép fővárosunkba végigjárom a motoros boltokat
Nyárra a válság is mérséklődik es talán enyhül is a pénztelenség.
itt
Rá mernéd bízni a motorod?
Az egyedi rsz egyébként valami 312 pénz, ha jól emlékszem...Ja és ha eladod, a tagnak is be kell pengetnie vagy mi...Pontosan nem néztem utána, mert lesokkolt az a valag pénz...