Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100ojró volt....lett volna...
Én ilyet veszek:
(Bocs Robyc! )
Most nézem, kicsit vissza kellett lapozni.
Az nem tetszik benne, hogy nagy a hézag a plekó meg a lámpa között.
fotóimat nem is láttad? :)

BTW ha a nagyplexim nem kell senkinek, megy a vaterára. Utolsó figyelmeztetés :) (sv-topicosoknak ajándékba adom)
Ja már van.2 napja.Jó.Hogy motoron azt nem tom.Yamaha World a hely ahol lehet kapni.Mind le van árazva 20%-al.Volt 2 ami 40%-os volt.Na én olyanra neveztem be hétfőn.
Zoli bá' Neked marushin bukód van?
Milyen? Jó?
Én is olyat akarok venni. Hol lehet olyat kapni?
Hát remélem nem lukad ki a felfujós izé.Amúgy jónak tünik csak sehol nem találom ahogy Dodor celeb teszteli.
Hogyé mérik eztet?
sztem itt le van írva pontosan

amúgy youtubon, motorshow1-en láttam róla vidiket, nagyon dicsérték.
Elvileg teljesen felveszi a fejed formáját ha felpumpálod, így a szélzaj is kicsi
Milyen is ez a felfujós?
de már úgy beleéltem magam a felfújható fej meg arcpárnákba
holnap mek szép fővárosunkba végigjárom a motoros boltokat
Elvileg.Lajos nagy cég lehet neki hinni.Szerintem vegyél egy marushint.Nagyon jóóóó.
nya rendelés a louistól fejlemény: azt írták h a sisak amit kinéztem nincs raktáron...jelenleg, de! 5hét múlva lesz és megkaphatom az akciós áron, és postaköltséget sem számolnak. Szerintetek ez hihető? Nekem nem tűnik annak...
80 pénz, és névre szól, nem adható el a járművel.
amerikába jöttem mi?
Asszem én nem áldozom már be a tónyót..Marad nekem
Andersen pedig lapozott!
Talán mert minuszok vannak és válság.Mindenki azt áldozza be mi kevésbé fáj.
Nyárra a válság is mérséklődik es talán enyhül is a pénztelenség.
Mostanság úgy látom,hogy nem nagyon van ára a motoroknak..Relatív fiatal pár éves motorokat lehet venni egy misi felett valamivel..
Mossák le a tulajt is! Nálam kezdjék! Hogy klasszikust udézzek: " A királyi hímvessző tiszta, felség!"
Előtte leellenőrizném, hogy szakszerűen mosnak-e.
Roli, találtam neked segítséget motormosáshoz.

itt

Rá mernéd bízni a motorod?
De biztos az U-s a ritkább...Én többnyire, lichteinsteini, amcsi, litván stb. rsz-okkal találkozom, biztosnemadóelkerülés miatt...Ja és az örök sláger: a szlovák

Az egyedi rsz egyébként valami 312 pénz, ha jól emlékszem...Ja és ha eladod, a tagnak is be kell pengetnie vagy mi...Pontosan nem néztem utána, mert lesokkolt az a valag pénz...
Hat remelem, hogy gyanusan olcso es nem pedig ez az ar a tendencia
Nagyon eccerű feldobod a spanifert rá és ránehezedsz ha téged elbir a motort is.Nem sok a súly az egész 160 KG és egy része a hátsón áll.Ha a súlyodat elbirja szerintem a motort is.