Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Diadora van;fehérben.Kituno valasztas volt.Kényelmes,jol tart,pofas darab.Tavaly vettem 46-ert a Shoxban.
Forma picit nekem olyan műanyagjátéknak tünt.Diadóra rögtön minőségibb érzésű volt.Igaz én inkább feltűnés mentes túrásabbat kerestem.
Én meggfontolnám a diadórát.
ezaz vacilálok melyikhez menjek...legobbat akarom adott áron ami most 35Ehuf az askew x9pronak látom a legjobbnak, de az axo az meg szép a diadora meg jó márka, forma az kicsit semleges nekem
Súly
Nektek mennyi a sújadótok 650esre?
Kinn van a soroksárin.Euromotor nekem szimpi volt.
Drága a zab is.
tömegközlekedni fogok, ha belefér mért ne
Hú kurva élet, ez kihagytam...Bár ne néztem volna meg.A kalkulátor szerint Ön nyert!29 pénz.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, vettem volna inkább lovat

Mind1, fogom én még a térdem karistolni Kakucson vagy valamelyik ringen.Amit alig várok.
Ha van időd nézd meg a Yamahásokat is.
Az Icon sisakokról nem hallottam tól jókat.
holnap egyébként csizméárt megyek pestre, csak tutira nem lesz időm mindenhova elmenni nem sok helyre akarok csak euromotor, parilla,superzone, shox, esetleg superpole
Az is tetszene am a Skull 60 körül van és majdnem ugyan igy néz ki..annyit félre lehet tenni..nem Arai árban vannak.
Nekem meg havi 200 fixre.
CMS cross sisakom volt a DT-mhez.
Megkockáztatom hogy jobb minőségű volt a bélése, mint a Lazernek. Eladás előtt árpolíroztam az egészet, a belsejét kitakarítottam, úgy nézett ki mint újkorában, ja és ezt tényleg Európában gyártják.
Nekem ilyenre fáj a fogam...vagy pedig a sima Skull-ra... majd eccer
Robira bittos jó.Bár sokan meg a Grexre esküsznek.
nem külsőre, de valahogy nem adja
Most amúgy még régről megmaradt cms van nemtom ki ismeri... de enyhén szólva nem egy 650es-re gépre van tervezve
köszi, egyik havernak ez van, azt mondja csendes... mondjuk neki is ez az első nagy motoros sisakja minden viszonyítás kérdése
Hát pedig ahogy néztem nem sok a különbség a sisakok közt pofára.Csak a festés.
tudtommal nem a HJC nekem nem teccik vhogy...
Hát 170-300 euró közt már lehet válogatni.
Mindahárom.
Csak sziszk0-nak ajánlottam a HJC-t.
A HJC most Shoei vagy mi a szösz?
HJC FG15?