Forma picit nekem olyan műanyagjátéknak tünt.Diadóra rögtön minőségibb érzésű volt.Igaz én inkább feltűnés mentes túrásabbat kerestem.
Én meggfontolnám a diadórát.
ezaz vacilálok melyikhez menjek...legobbat akarom adott áron ami most 35Ehuf az askew x9pronak látom a legjobbnak, de az axo az meg szép a diadora meg jó márka, forma az kicsit semleges nekem
holnap egyébként csizméárt megyek pestre, csak tutira nem lesz időm mindenhova elmenni nem sok helyre akarok csak euromotor, parilla,superzone, shox, esetleg superpole
CMS cross sisakom volt a DT-mhez.
Megkockáztatom hogy jobb minőségű volt a bélése, mint a Lazernek. Eladás előtt árpolíroztam az egészet, a belsejét kitakarítottam, úgy nézett ki mint újkorában, ja és ezt tényleg Európában gyártják.
Én meggfontolnám a diadórát.
Mind1, fogom én még a térdem karistolni Kakucson vagy valamelyik ringen.Amit alig várok.
Megkockáztatom hogy jobb minőségű volt a bélése, mint a Lazernek. Eladás előtt árpolíroztam az egészet, a belsejét kitakarítottam, úgy nézett ki mint újkorában, ja és ezt tényleg Európában gyártják.
Most amúgy még régről megmaradt cms van nemtom ki ismeri... de enyhén szólva nem egy 650es-re gépre van tervezve
Csak sziszk0-nak ajánlottam a HJC-t.