Nekem billegne a púpon a zsák.Így is érdekes.Bár nem kényelmetlen.De dobozt raktam fel.Igaz attól meg pofára esek leszállásnál me beleakad a lábam.
Hűűűűű de macerás ez a motorozás.Kéne venni egy böszme platós kisteherterepjárótplatóvédődobozzal.
Hát na..Akkor Te is annyit éreznél egy púpos ruhában a légellenállásból mint én.Egyébként az sv-vel sem volt kényelmetlen a hátizsák.Jófajtát kell venni amit tudsz rögzíteni magadon és akkor nem tép le a szél..
Jobban véd a bőr ,és nyáron menet közben hidegebb érzés mint a cordura ,viszont pepecselős, folyamatos ápolást igényel.Én évente min. 3x pucolom pasztázom + ha megázik.kb 10 éves ,de úgy néz ki mint az uj.
Nem láttál élőben.Fura tömzsi forma vagyok.Általában roadkingékat rombolom ruhaügyben de nekik is nehéz rám ruhát hozni.Ami jó pocakban az hosszú végtagra és mindenhol van a proti csk nem ott ahol kell.Talán a bering a legjobb márka de irtó drága bűrben mostanság a píztárcámnak.
Áhh, nem hiszem.
Van az, csak kérni kell. Nem akarom (t)Sanyit bántani bántani, de ő is szép szál legény, mégis bőrben szaggatja az utakat.
Bocsi Sanyi.
Tudunk,de az importőr olcsobban adja kiskerbe mint mi. Aszt hiszem talán pont annyiért kapjuk tőle mint bárki aki odamegy ,így nem nagyon foglalkozunk vele.De ha kell drágán csak szólj ,és rögtön 2-vel szorzok!
Hűűűűű de macerás ez a motorozás.Kéne venni egy böszme platós kisteherterepjárótplatóvédődobozzal.
Akkor jáó. És milyen márka ez a clover? Nem ismerem.
Ha lesz 48-as már veszem is hozzá a nacit.
Van az, csak kérni kell. Nem akarom (t)Sanyit bántani bántani, de ő is szép szál legény, mégis bőrben szaggatja az utakat.
Bocsi Sanyi.
Olcsón mindent.Ácccijósan.Még a fene tudja protis farmerre fáj a fogam először is.