Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a darázsos szöveg díjat érdemelne
Én is azt mondom, hogy motorozáshoz jó a ruha. És én azért akarok 2 részeset venni, mert ha melegem van akkor csak szétcipzározom és máris egy gatyából áll és egy kabátból amit le tudok venni, ha megyek nézelődni a városban. Én ha veszek akkor is 2 részeset veszek.
Csak nem tudom a méretemet, mert 4 éve amikor elestem akkor egy 60as kellett, de akkor 40 kilóval nehezebb voltam. Most 186 cm vagyok és 70 kiló
Szerintem nem valtozott, ezeket talaltam :
illetek
+
eredetvizsga
+ torzskony (6000) es forgalmi (6000)

Muszakit nem kell atiraskor...
Ha kétrészest veszel és ha leveszed a dzsekit a nadrág is megindul lefelé mivel nem tartja semmi..Egy esetleges perec esetén a full bőrruha jobban véd mert nincs cippzár ami miatt el lenne gyengítve az anyag..A púp meg nem gátol semmiben.
Hát amit henti vett az spec még valamennyire teccik.
Igazából az időtől függ a dolog és a plusz programtól.Ha csak ül az ember és húzza a gázt tuti a bőr a legjobb.Ha van szabadprogram városnézés stb szarrá izzadja az ember magát.Viszont nekem a nyaram ilyen leszállós mászkálós lesz egész héten hétvégén meg kicsit motorozós.Plusz egy üzleti tárgyalás még egy bőrkabát+protis farmer comboban elmegy papagájszínű púpos francban nemigen.Pláne a testalkatom miatt.Ha fekete-sárga lenne egy szárnyat döfnék magamba darázsnak is néznének.Sajnos a pocak és az overál elég röhelyes kombináció.
Viszont nem libeg klaffog ráncigál mint a szövetruha.
Tehát alkalomhoz illően kéne öltözni.
Ne szivass már wazze...
Hogy igazodjon ki rajtad az ember?
Az előbb azt mondtad hogy akinek ruhája van az úgy megy mint aki összekakkantotta magát, most meg azt mondod hogy beszerzel egy gatyót. Há én is azt akarok. Egy bőr gatyát meg egy kabátot (amit össze lehet cipzározni) és történetesen egyszerre árulják, egy helyen és össze is illenek színben és mintában is.
Áh birom én a bűrruhát.Csak idegenkedem még tőle.Valszeg egy gatyót szerzek a minőségi pakisztáni kabáthoz hogyha felmerészkedem a pályára valaha akkor valami felfogja a rottyot.Simán szaladgálni kinéztem a spool protis farmerjét egész jól fest papíron.
Aha... Szóval Te nem vagy ruha párti. Én is régóta gondolkozok ezen, de nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen. Csak az megy úgy aki tényleg beszart a pályán. Én a púpomba inkább kiflit tennék
Nézd meg talmát meg az összes versenyzőt.Úgy mennek gyalog mint aki beszart.Pályára való a ruha.Amúgy el tom képzelni hogy a púpban 2-3 3 decis ütcsit meg egy két jegeszacsit lehetne rakni.
Kettőt egy csapásra véd és hűsít.
He? Lemaradtam valamiről?
Te már tudsz valamit amit én nem...
rohadt hülyén nézel ki a kávézó mellett állva.
Elsősorban bőrruhás kollégáktól kérdezem: (de persze minden nálam okosabb hozzászólhat. Segítséget mindig szívesen elfogadok.)
Miben lesz az nekem hátrányos ha egy púpos bőrruhát veszek?!
Nem kifejezetten olyat akarok venni, de a közelben csak púposat árulnak. Ja?! 2 részeset akarok, mert ha megállok valahol és melegem van akkor annak nem lóg a felső része a seggemen mint az overálnak.
Január 1-gyel minden átalakult nem véletlen kérdeztem. Tudom énis hogy eddig hogy volt, de most már nem úgy van.
Ezért írtam, hogy a "mit hallottam" nem érdekel, mert már én is sokmindent hallottam.
Google nem dobott ki semmi értelmeset.
A totálkáros SV-dből, vannak még alkatrészeid vagy mindent elvitettél.
szia !
egyszerű beszerelni mert a gyári csatit kell ketté venné és beledugni a prop-tech-set és áramot viszel még oda általában a féklámpáét szokták megcsapolni vagy valamelyik másikat amelyik közel van. nekem állandóan világított az FI ( a motorom 2008-as,állítólag azóta már módosították a cuccot, euro3-vagy 4-es a motorja az enyémnél ez volt a gond ) ezért kaptam helyette egy simát ami csak a fokozatot jelzi ki. én nem éreztem semmi különbséget mikor a tuningos volt benne, lehet béna vagyok vagy azért mert már így vettem a motort és nem volt feltünő, bár mikor kicseréltem az egyszerűbbre akkor sem éreztem változást. de egy biztos nagyon rendes kereskedők, most nem írom le az egész történetemet újra de ilyen kereskedőkből sajnos kevés van akik így álnak a vevő mellé. minden tekintetben egy 10-es skálán simán 10-re értékelem őket.
OK.1,5 Km re vannak tőlem légvonalban.Ha nem találsz semmit róla szólj és ugrálok.Külföldit jobban tom.És venni nem szándékszom egy ideig így passz fejből.Eddig csak okmányba kellett átírni és csókolom vizsga meg amikor lejárt.
Miattam ne rohangálj, max felhívom én, csak általában sose tudnak semmit.
Dozer a videódnak semmi nyoma.
Max holnap elugrok rákérdek a vizsgabázison hogy megy most.
Igen.
Magyar forgalmis?
Tudja valaki (nem csak hallotta, hanem jogszabállyal alátámasztva), hogy jan. 1-től hogy van az átírás és mennyibe kerül?
Most vásárlás után be kell tolni egy műszaki vizsgaállomásra, befizetek kb 30 rugót, majd friss vizsgával, névre írva elhozom (okmányiroda után)?
Köszi!
hali! össszeütnék egy hátsó v középső motoremelőt, nem tudna valaki esetleg méreteket adni hozzá? előre is köszi
Nos megsasoltam a yamaha world-öt.Tele vannak fasza buksikkal érdekes mintákkal.Olyan japánosak.És egész faszák.Könnyűek nem is tököltem beújítottam egyet.Kíváncsi leszek rá mert most úgy tartja a pofámat hogy úgy nézek ki mint a hülyegyerek mikor halat utánoz.Remélem alakul még vagy eladom a frászba.Sajnos pont a két méret határán vagyok az L-es szűkebb de simán felmeg csak a pofazacskóimnak nem teccik.Xl meg pont jó volt azt nem mertem megvenni.
Heeelo! Nemtudja valaki hol políroznak/festenek felnit?
ilyet szeretnék!
Zsékettő a motoroddal mizu:?