Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is gyorsabb...Nemis értem miért mutatta ezt a cájger
de mi is ez a bizonyos prop-teches tuning?Mert van vagy 10 féle elektronikus holmi ami valamit javít a teljesítményen.Neked melyik van Henti?
Mert gyorsabba motorod, Én megírígy vagyok
Vicc volt
ilyen cucc nekem is kell Mi is ez pontosan?
Szerintem sokat.Úgy húzott el az élbollyal mint egy romboló pedig én is húztam ahogy mertem.
Télleg Sanyi a Béka mennyit megy végre?
éspedig miértisnem?
ekkor benéztem a tükörbe aholis megjelent a haverom az ezredes gixxerrel és úgy elhúzott mellettem,hogy a menetszele majdnem eldűntött
akkor Te nem lehetsz a barim
Vagy nekem kell adnod a vasadat!
gonosz vagy vazzéé
ixs-nél ugyanez volt a problémám.140 nél már nyomta az orromat.Pedig amikor vettem szorult mint a fene.
Hanyas a buksid?
Nekem mutatott 888-at de akkor be volt a kristály törve.
nekem mutatott 220-at a kijelző 1* Balatonlelle - Vadépuszta
Egy kis reklám hátha
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_raptor_
650_ie-3540546
Pofám leszakad ennyi pénzért kezes bárány és szinte bejáratós..Az én szemem szerint minden megvan rajta ami gyári sőt még a gumik is azok.Ej most kéne Raptort vennem válaságban téli szezonban csak pirosban nem jön be.Bár ha mindig a jó vételre várna az ember sosem lenne semilye.
Szeva!
Aki csainállt speckó műszerfal világítást...neten bogarászás közben találtam Uv ledet meg Uv érzékeny festéket v filcet különböző színekben..szerintetek ha fordszámmérő vonásait számait megfestem olyan színre ami tetszik és a számlap mögé beszereltettnék egy uv-s ledet jó lehet e?Esetleg még +ba megnéztem és volna hely a számlap meg az üveg között annyi hogy fektetve még kivülről is rá tudna világítani..persze egy kis simlit kéne a led főlé tenni hogy menet közben ne lássam..Így elvileg világítana maga a szám és hasonló lenne a hatás mint az autók plazmás számlapja..
Ja olyan világító fóliát is talláltam csak annyi a baj vele hogy fix méretű (nem lehet beszabni a helyére) és van hozzá egy külön kis "dobozka" valami inverter ami adja neki a jelet áramot passz..szóval az nem kivitelezhető
Az uv-s festék 80 ml kb 1200 ft per szín a led meg durván 700 ft
Hát ez az.
Nálam is a sisak a legfőbb gátja a száguldozásnak, 170-nél már hozzáér az orromhoz a sityak eleje. De egyenlőre marad ha már 60K-t kiadtam érte.
mail ment
Mátrában mikor voltunk volt egyenes ahol a 180-beleficcent egyenes küzdős testartással annál már a félig nyitott sisakkám irtóra nem jó ha evvel kényelmesebb lesz valamivel már megérte.Úgyhogy valamikor próba és rendelés lesz belőle.
Tavaj nyáron 217 volt a kijelzőn, azt hittem képzelődöm
de azóta benne a prop-tech 220 felett kéne kihozni belőlle!
Októberben a prop-pal 5.-be sikerült 205km/h, úgy éreztem van még benne, de jött a kanyar
Sanyi szerviz,Tárnok
Ha GSR-e lesz fog annyival menni.....néha becsúszik az ilyesmi.....olasz-szlovén pályán 3 óra alatt velencétől a magyar határig értünk dórival mikor az asszonyt kerestük....
200 környékén akarsz menni?Aztaaa...Vannak céljaid
A GSR-en ketten is vettek olyan cilindert, asszongyák jó,de 200-nál még nem próbálták! , addig azért Én várok abukóprojektel