Na majd a két TL dobra kiváncsi vagyok hogy fog szólni ha ki tudják belezni.
De annyira hangos ne legyen mert akkor kinyuvadok.Lehet csináltatnom kell szűkítőt bele.
Egyik somogyi túránk 3 éve ahol közel 50 SV-s jött össze és ez Töki szép(régi) SV-jének a hangja........akkor éjjel kissé ittasan hangversenyt rendeztünk. Azután vettem meg a nyertes rövid Raptor dobot. Az egyik legjobb buli volt.
Nekem is van kipufogóhangom ,Egrus.Az asszony vette fel 500 méterről remegő kézzel ,gyalázatos minőség! Inkább nem rakom fel ,de kb így szól :Brümm-brümm.Gázadásra: Brüüüüüüümm
Hali!
A gyapotozást inkább nem, nehogy valami gebasz legyen vele, nem szivesen fúrnám le a szegecseket, de a polír az ok.
Hétvégén meg tanulok ezerrel, ha minden igaz, akkor szerdától ráérek, úgyhogy még ne siess annyira a levétellel.
Zoli32.
Azt becsüld meg Elvileg az barik bor Az itt is kuriózum
De van a pinibe,az jó anyag
Jó barátaid lehetnek
Na jó éjt,én megyek mert reggel 4-kor kelés
De annyira hangos ne legyen mert akkor kinyuvadok.Lehet csináltatnom kell szűkítőt bele.
A gyapotozást inkább nem, nehogy valami gebasz legyen vele, nem szivesen fúrnám le a szegecseket, de a polír az ok.
Hétvégén meg tanulok ezerrel, ha minden igaz, akkor szerdától ráérek, úgyhogy még ne siess annyira a levétellel.
Cső
Azt becsüld meg Elvileg az barik bor Az itt is kuriózum
De van a pinibe,az jó anyag
Jó barátaid lehetnek
Na jó éjt,én megyek mert reggel 4-kor kelés