Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemhogy vettél volna egy Gianellit.
Na majd a két TL dobra kiváncsi vagyok hogy fog szólni ha ki tudják belezni.
De annyira hangos ne legyen mert akkor kinyuvadok.Lehet csináltatnom kell szűkítőt bele.
Én egy kicsit egyedi,amolyan moto gp stílusu rövid dobot szerettem volna aztán rendelésre meg is csinálták..
Nekem a hoszú változat van,eleinte nehezen viseltem olyan endúrós hangja volt.Persze sornégyes után kicsit más ,ma már megszoktam és szeretem.
fell kellene vennem velük a kapcsolatot ha még sv-sek rgyáltalán
Az egrus az nagyon frankó! Nekem is az volt és fasza durrogós hangja volt a gépnek vele.Persze nekem egy 30cm-es dob volt fennt kb.60-as véggel..
Sok hülye...
Brnoban ezt végdobok nélkül nyomják egész éjjel! Az alvás csak egy szép álom volt.
Kaposvár mellett a kaposvári8 SV-sek rendezésében. A mail-re a választ még keresem, gixeren még nem csináltam.
jah Sanyi ,írtam ímélt!
héj hát somogyban én otthon vagyok!Hol volt a buli
Egyik somogyi túránk 3 éve ahol közel 50 SV-s jött össze és ez Töki szép(régi) SV-jének a hangja........akkor éjjel kissé ittasan hangversenyt rendeztünk. Azután vettem meg a nyertes rövid Raptor dobot. Az egyik legjobb buli volt.
Tiltás. Egyszer én is kipróbáltam ,de sajnáltam szegényt.Mentségemre alkoholos befolyás alatt történt.
hát ez meg mi vóót
Még nem.Nem tudjuk összehozni az időpontot.Mókás lessz jövő héten ha leesik a hó!
Inkább ne.Túl hangos.Hallottam.Vizsga megvolt?
Jöhet, majd jövő héten benézek mert a markolatot is kéne néznem.
Nekem is van kipufogóhangom ,Egrus.Az asszony vette fel 500 méterről remegő kézzel ,gyalázatos minőség! Inkább nem rakom fel ,de kb így szól :Brümm-brümm.Gázadásra: Brüüüüüüümm
Luisnak van ,csak a méretet kell tudni! Mi is tudunk hozni ,de csak a jövőhéten tudom megkérdezni a nagykert.Kb 3000 Ft/db.
Hali!
A gyapotozást inkább nem, nehogy valami gebasz legyen vele, nem szivesen fúrnám le a szegecseket, de a polír az ok.
Hétvégén meg tanulok ezerrel, ha minden igaz, akkor szerdától ráérek, úgyhogy még ne siess annyira a levétellel.
Remélem koccintunk mi még együtt
Cső
Azaz barik.Üzletfél az úr nemesnádudvaron.Megbecsülöm.
Zoli32.
Azt becsüld meg Elvileg az barik bor Az itt is kuriózum
De van a pinibe,az jó anyag
Jó barátaid lehetnek
Na jó éjt,én megyek mert reggel 4-kor kelés
Itten nem nagyon van SVmedián keresd Zsoltee néven.