Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sv-s pulóver meg póló nekem is kellene
egrus
a Bódis e betűs?Ha nem akkor a Martint.Vagy ha a gianelli e-s akkor azt
Fr-nek van SV-s és suzukis pulóverei.....egész jó minőségűek.
Zoli! Neked szerencséd van ,hogy időd -energiád van saját cuccokat legyártani.(a tehetségről direkt nem szóltam )Én pl örülök ,ha az olajcsere megvan időben és nem b..szogat közben senki!
Jobban szeretnék egy pulóvert. De ha nem találok, akkor majd megkereslek
Nakem van gyári Suzuki SV Cordura felsőm. az nem jó?
Ez lehet hogy hülye kérdés lesz, de hol lehet venni Suzuki-s pulóvert?
Márkakereskedésben árulnak ilyeneket?
Csak mert én voltam egy-két kereskedésben és ha motor szalon volt, ha autó, mindenhol azt mondták, hogy nincs.
Nekem egyedi dob 80-ba jött le postaköltséggel együtt
Még esetleg kérdezd meg az Egrusműveket, 40 ropi a saválló dob.
Balu-nak volt Egrus az ezresen.
Köszi de a Finster postaköltséggel 60rugó
Finsternél.Ez a neve a srácnak aki csinálja.
Van honlapja.

link
Én nemtudnám magamnak megcsinálni ezért veszek! Finstert meg hol lehet kapni meg mennyi?
Van 1 srác aham 744 vagy hasonló van felrakva neki video martin ovállal elég szépet szól gianellit meg hallottam az annyira nemjött be eddig de lehet hogy csak azért mert rosszabb volt a minősége
Annál többet nem szeretnék szánni a kipufogómókára csak ugye itten kettő lenne.Így ha csak egyet tennék fel akkor nem is lenne drágább 20e nél.És ha bejön hogy fullra szét lehet szedni a dobot csak a cső marad meg meggy bele a perforált belső meg a gyapotozás akkor nyitott lesz csak gyárilag gravírozott.Már ha jól okoskodom.
Ha nem érdekelne az E bötű én a Finsterre szavaznék, engem nagyon meggyőzött. De ízlések és pofonok.
Az a lényeg hogy a gyári helyett akaírok 1et az e jelzés meg nem érdekel összekötővel meg mindennel 1ütt postaköltséggel 1ütt ennyi az áruk a rokony meg felrakja
Gianelli alu 53 ropi.
Én személy szerint a Gianellit, mert E homológ. Szerintem a 65+ áfás Bódisban még nincs benne az E betű, de javíts ki ha rosszul tudom.
73-ért asszem már titán Gianellit kapsz.
Elég olcsóért hozza a Motorline a Gianellit, nézegettem a német E-bayt, ott jóval drágábban volt.
Ez az egész istencsodája dobokkal leömlővel polírcuccal postával eddig 35e ben van.Ha a kipufogós nem kér sokat akkor 50 körül fog kijönni és E-jeles lesz.reményeim szerint.Giannelli nem tom kijön ennyiből és dupladobos lesz e?
Alu gianelli Sv 650re 53ezer Martin saválló meg 50 melyiket vennétek vagy van bodis 65+áfa