Motor az most pihen és felkészítés a szezonra műsor van dcögősben.Jobbára a bor valami füstölt hordós érlelésű cucc mert akitől kapom azt díjazza.amatőr borász de egész komolyan nyomja.Én meg élvezem a gyümölcsét.
Húú,az összeérett
Borász családból származok,én csak a frisset nyelem
Persze az óbor se rossz,de a régi,nem az esetem
Menyecskében is a frissebb évjáratú a jó
Motorba meg pláne
Üdv
Jelentem a pincében igen jóóó idő van
A borok ideálisak,és kellő mennyiséggel vettünk be belőle
Készüljetek fel az ivásra ha én is igazi tag leszek itten
Jó nem sürgős most betonozok de jövő héten rá kéne a bontott dobot dobni a járgányra hogy minden rendben van e vele és ha igen meg jobb lesz az idő el kéne vini kipufogóshoz.
Jah, oda ilyen cső alakú tömítés megy, szóval minden bizonnyal jó lesz. Acélhálóra felhordott grafitos cuccból van. Tavaly télen cseréltem én is, asszem a Tudukinál ócsóbb vót, de nem Istenbizony.
Na ja sajna nem sok minden derül ki a videóból...kicsit magasabb fordultra is oda kéne rántani..a többinek meg fos a minősége.Nekem is hasonló kéne hangban..az a nagyon mély ablak rezgető hangú és ütemes..tehát hallatszik hogy V2 De be vagyok sózva..A vincéket még mindíg nem tudtam elvinni felrakatni..de ha eccer fent lesznek és a kipufogóstól hazajövök tuti fél lityó benya arra megy el hogy röfögtettem a ház előtt
Nos kéne pici segítség.Kéne tömítés a kipufogóhoz ha át akarom műteni a másikat.Szerintetek ez kéne a két leömlőhöz?Ilyen szivacsszerű franc van a csőben nekem tömítésként.Nos ha ezt rendelem akkor remélem jó lesz.
Semmi extra, ennél még az enyém is durvábbat szól.
Van az utcában egy TL-R-es srác, na az tényleg odavágós, rezeg a kopogtató a bejárati ajtón, ha elmegy előttünk.
Borász családból származok,én csak a frisset nyelem
Persze az óbor se rossz,de a régi,nem az esetem
Menyecskében is a frissebb évjáratú a jó
Motorba meg pláne
Meg telnek a napok.......
Az SV minden 3-ik gondolatom
Tudod sok bor van benne
Hát néha bele is nézünk
Rég voltam itt, mizu veletek
Rolcsika, vasárnap leveszemadobot, ha gondolod átviszem,kéne gyapotozni is azt is bevállalod
Jelentem a pincében igen jóóó idő van
A borok ideálisak,és kellő mennyiséggel vettünk be belőle
Készüljetek fel az ivásra ha én is igazi tag leszek itten
Na mindegy még talán Fr-nek van ilyen vacka megkérdem tőle.
link
Van az utcában egy TL-R-es srác, na az tényleg odavágós, rezeg a kopogtató a bejárati ajtón, ha elmegy előttünk.