Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszik a gépet?
Lesz egy pár eladó SV-s cuccom hamarosan...
Fel lehet rakni tök egyenes csövet is csak lehet az már elakad a tankban vagy az idomban.
Hol csinaltak meg a bowdent neked?
Ha fel lehet mókolni cserélhetünk. De ne szarozzunk cseréljünk motor 1-1 be!
de legalább egyenes kormányt rakj rá, ne azt az egekig kiemelt gyári kormányt, ami olyan mint a csepel tacskó kerékpáré...
Te se egy százötven centis manus vagy... nem fogod a helyedet megtalálni a nyeregben, ha azt a magas N-es kormányt rakod. legalábbis előredőlős támadós pozícióban semmiképp. gurulgatósan felegyenesedve talán...
Hát Dozer szerintem jól nagyon jól sikerűlt a videó meg csak pozitív hozzászólásokat kaptál az átlag is jó mikellmég!
Nekem anno egy pazzaz kormányt raktunk fel a z750-re.Kicsit sportosabb volt mint a gyári és szebb is..Talán jó lehet sv-re is de meg kell vizuálni a dolgot.Van aranyszínben és kékmetálban is..
Nem kell teljesen.Nekem az mivel szétjön a bowden az állítónál az alsó rövidebb részét cserélték hosszabbra 4e körüli összegért.Délelőtt bevittem délután érte mentem.
fincsi ez a bódis
Nekem mar csak egy fasza kormany hianyzik es megvan minden az atalakitashoz . Eddig 63ezerbe fajt...ha gazbowdent nem kell cserelni akkor meg max 16-17+munkadij
A kettő egyforma csak a szívócsonk más. Az párezer újonnan is.
SV 650S. 2009 áprilisban volt olajcsere + szervíz. Még az előző tulajdonos csináltatta. Azóta 2000 km. lett belerakva. Meg kell csinálni az éves olajcsere dolgot ( erősen ajánlott-e ? ) vagy gond nélkül használhatom a nyáron a 12.000 km-es szervízig?
tudsz ilyet Sanyi brá?Azt olvastam a médián hogy azért számít valamit ha az 1000 légszűrő fedele van feltéve
Nem kell az Neked. Van egyszerűbb megoldás is. Mondjuk egy másik fedél nem lenne rossz hozzá.
Kellene nekem sv1000 légszűrőházhoz levegő szívócsonk,vagy komplett lágszűrőház fedél
Nekem meg pont azért nem tetszik a yamaha fzs-1000 mert túrakormányos
Ezres csutkája lötyögne van pár mili difi benne.Vastagabb az ezres villája.
Hát nemigen.Csutkássá alakításhoz viszont meg kell vágni a lámpatartót és simán feldobni két csutkát oszt annyi.Ha s-es villahidat raksz fel ohne műszerfaltartó.
köszi Zsé a pontokat
http://www.sportmotor.hu/motor...
A mesterművem elkészült Szatyikám a Te legnagyobb megelégedésedre
sajna csak 3gp-be engedte feltenni
Na, azért kérdem, emrt nekem is fáj a fogam egy túrára átalakítós dolgon...

Úgy várom a bizti pozitív pénzben gazdag hívását, mint a zsidók a megváltót...

Májki, neked jó lenne az Ezredes csutkája?Mert, ha gondolod, s elindul a project, szívesen boltolok veled!
hát ha ettől eltörik a villahíd akkor inkább kuka az egész
Az s-es kiemelő nem maradt meg? Te nagy mágus vagy, jó lenne csutissá alakítani a bugyikékemet!