Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én sem várok
Azért a Pegasommal tegnap is mentem egy laza 30-km t
A nevetés nem kerülgetett,de jóóóó volt menni
Mondjuk én a májust nem várom meg csak a 10 fokot.
Hát nincs mit, reméljük hamarosan meglesz a géped és kitavaszodik.
Üdv

Robyc!Köszönöm az ismertetést ,és persze mindenkinek
Csak már jönne el a május

gykarpat!
Ismerek olyat aki RSV1000-el járkál és etanollal
Olyan szaga van a kipuffnak mint amikor a pálinkát főzik
Simán eljárkál vele,ha benzint kell tankolni akkor a laaptoppal átír valamit és mehet
Ez tuti,mert a saját szememmel láttam
Keresd Pfvarit az aprilia RSV1000-topikban,ő ez a srác.Biztos válaszol a kérdéseidre
Hát Papán ITT. Azaz én a Motorradból rendeltem 2nap alatt meg is jött, igaz én csak rá 2hét múlva tudtam menni érte.
Egyébként én imádom, ha nincs rajta nekem rángatja a fejem a szél már 130-nál, és ez fokozódik mikor beérek egy kamiont.
Pont ilyen plekót szeretnék ami neked van.
Hol lehet ilyet venni?
Nem is szeretnek sokan utánnam jönni,nem is értem miért? Én szoktam mindig legutól menni..
Hát Balu a te V2 MIVV-ed mögött csak akkor mennék ha a fülemet kiöntenék forró viasszal. :)
Amúgy meg párja nincs a földön, 1 szépen szóló V2 gépezetnél, pláne ha még nem is látni de hallani annál hamarabb lehet.
Ja plasztik.
Hátttt hugi versenytánc edzésre jár bécsbe és ha elviszem máris szétoszlik a benzinpíz meg a matrica.Ami kell az osztrákokhoz is.De ha gyalog mész akkor az sincs.
Nasi meg otthonról hozott szenya vagy koplalás.Ennyit egy sityaké lehet szenvedni.
Ezt még egyeztetni kő.De asszem lehet tőlük rendelni is az meg csak postapénzbe kerül.
Köszi,igyekeztem de az olaszokat illeti a hála..
Nekem is csak városban zavaró, amikor olyan 3000-es fordulat környékén csorgok. Akkor olyan frekvenciával rezeg a motor, hogy beleremeg az agyam.
Hali. Szép hangja van nagyon a gépnek.
Én nem használom a dugaszt de városban annyira hangos az enyém,hogy tényleg zavaró..Városon kívűl mikor a menetszél is tompít..Akkor minden oké..
Számoljunk csak:

100X267= 26700.- + 1 tank benya 14000.- + Autópálya matrica a szekérre: 1170.- + süti ropi popi hopi 2000.- = 43870.- és akkor még nem büntettek meg az osztrákok! Megéri kimenni, de csak ezért biztos nem!
Az fröccsöntött nem?
A nolan E84-nek most a lajosban bécsben 100euró darabja.Fel kell próbálni az euromotornál hogy jó e de ott akcióban is 57e és kimenni megvenni.
Nekem ez lenne a tervem valamikorra.
A csizma már sajna egy ideje tré! A sisakot meg eladtam mert utáltam a folyamatos Haki Tamás szolót a menetszéltől!
Kilyukadt a csizma vagy mi?Sisak nekem is kéne de megerőltetem magam és nem veszek.Pízt má gyűjtöm hosszabb lélegzetű gurulásra apránként.
En itt neztem, hogy valami elektromos cuccot kell bekotni, hogy menjen benzinnel es etanollal es ezek keverekevel is, de sajnos motorokrol nem esik szo....
Jöhetne már a tavasz, meg lehetne új csizma és sisak is, csak a pénztetatot mindig elviszi vmi más!
Én annó annyit olvastam, még a kocsiknál, hogy csak a leömlőt kell savállóból meghekkelni! A CBF 600 N könyvében asszem olvastam olyat, hogy az megy "ETYÁNYULLAL"!
Tisztára mint a gatyiusz.
És az a csinos váz meg a kerekek hujjujjjjj mennyi minden szeretnivaló van rajta.
Csak má lenne melegebb idő.
A bioetanolon mar en is agyaltam, de nem talaltam sehol motorhoz valo keszuleket, amit be kell iktatni az injektorhoz. Azt meg nem vagom, hogy az auto csatikkal egyezhet-e?