Sziasztok!
2006-os SV 1000 -hez keresek olyan ledes hátsó lámpát amiben benne van az index sárga led sora is.
Köszi 'oli. laci-olasz@fibermail.hu -ra irjatuk légyszíves.
Hát ez egy alu dob, tiszta egy merő karc volt mert az elején mindig kicsit nyitottam ki a kapunkat és a vége mindig beleakadt Szóval kicsiszoltam 300as papírral a karcokat, majd 600asan vizesen majd 1000 és a végén 2000-essel. Utána felpolíroztam 3M pasztával. Először a durvával majd a finommal. Azt hittem tükrös felületet fogok kapni végeredménynek mármint látszik benne a tökörképem mint a polír alufelniken, de ez más fajta anyagból van és ilyen mattos marad. De szép ez is. Matricát meg rányomtam ezeröccázé De szerintem se áll jól rajta a felirat... lehet majd lekaparom
Neha nekem is kinnt marad. De amugy rohej, hogy az ezer eves yamaha jogomon megcsinaltak kattogosra, a mai motorokon meg felejtos az ilyesmi. Ok, hogy ott villog a szemem elott, de ki a franc nezi a muszereket (foleg varosban)
Na jóóóó....
Nem vagyok a csajod, hogy vissza kelljen könyörögnöd magadat.
Mondtam már aznap amikor ezt megírtad, hogy nincs harag. Majd egy engesztelő sört azért vehetünk egymásnak.
Keresek sv tankot! Sérült is érdekel!
Köszi
http://www.sportmotor.hu/motor...
2006-os SV 1000 -hez keresek olyan ledes hátsó lámpát amiben benne van az index sárga led sora is.
Köszi 'oli. laci-olasz@fibermail.hu -ra irjatuk légyszíves.
Az az Aprókavics matrica nem kéne rá.
jaja, úőgy értettem, h csak 2 ellenállás kéne még.Meg egy komplett gixxer első futómű , meg hozzá egy tescokamionnyi pénz
bud, dobd ki és vegyél egy ezredest, annak nincs ennyi baja
Nem vagyok a csajod, hogy vissza kelljen könyörögnöd magadat.
Mondtam már aznap amikor ezt megírtad, hogy nincs harag. Majd egy engesztelő sört azért vehetünk egymásnak.