Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kik ezek a bohócok?
Anyám...
Sziasztok!
Keresek sv tankot! Sérült is érdekel!
Köszi
Sziasztok!
2006-os SV 1000 -hez keresek olyan ledes hátsó lámpát amiben benne van az index sárga led sora is.
Köszi 'oli. laci-olasz@fibermail.hu -ra irjatuk légyszíves.
Hát ez egy alu dob, tiszta egy merő karc volt mert az elején mindig kicsit nyitottam ki a kapunkat és a vége mindig beleakadt Szóval kicsiszoltam 300as papírral a karcokat, majd 600asan vizesen majd 1000 és a végén 2000-essel. Utána felpolíroztam 3M pasztával. Először a durvával majd a finommal. Azt hittem tükrös felületet fogok kapni végeredménynek mármint látszik benne a tökörképem mint a polír alufelniken, de ez más fajta anyagból van és ilyen mattos marad. De szép ez is. Matricát meg rányomtam ezeröccázé De szerintem se áll jól rajta a felirat... lehet majd lekaparom
Szép lett a dobod, milyen technológiával políroztad?
Az az Aprókavics matrica nem kéne rá.
Akkor zsír
Itt van mégegy kép. Hol lehet ilyet szerezni? Én csináltam
szerintem elírta, ellenállásra gondolt. a relé csere egyszerübb szerintem, én is azt cserélek ha végre eldöntöm milyen indexet vegyek.
Hol lehet ilyet szerezni ?
Nagyon nagy szép a dob biztos szépen is szól!Mikor raksz fel videót a hangjáról?
Kapott a jószág egy ilyen hagvillát
nekem nem kattog, hanem mint a strobit kereszteztem volna az ütvefúróval , amit a nyitott dobok még rákomponálnak

jaja, úőgy értettem, h csak 2 ellenállás kéne még.Meg egy komplett gixxer első futómű , meg hozzá egy tescokamionnyi pénz

bud, dobd ki és vegyél egy ezredest, annak nincs ennyi baja
Nem nem iszik.Vizet.
Iszik és vezet?
Neha nekem is kinnt marad. De amugy rohej, hogy az ezer eves yamaha jogomon megcsinaltak kattogosra, a mai motorokon meg felejtos az ilyesmi. Ok, hogy ott villog a szemem elott, de ki a franc nezi a muszereket (foleg varosban)
csak leírtam a tényeket
sör
Na jóóóó....
Nem vagyok a csajod, hogy vissza kelljen könyörögnöd magadat.
Mondtam már aznap amikor ezt megírtad, hogy nincs harag. Majd egy engesztelő sört azért vehetünk egymásnak.
Nekem abból is kilopták.
nekem elmondta ma délelött