Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért írtam ezt mert nem nagyon szállingóztak a válaszok +elolvastam az sv média erre vonatkozó topic-ját és hát ott erősen megoszlottak a vélemények
Sajnálom ha megbántottalak nem volt szándékos
A robogómon kattogot, mint az állat.
Vagányosságoság!
Engem is átvertek mert nem kattog! Sztem akinek kattog az erre fogja a csapágyas hangot! WEHEHEHEEE
Van kattogása a relének? Akkor az enyémet kilopták.Má a kattogást.
figyu már ellenállások kellenek csak nem, hogy rendesen villogjon?
Ennek a plekónak milyen a pofája?
Nálam is mindig kinnmarad, túl halkan kattog a relé.
hátténnemtom...Nálam reflexből rányomok az index közepére indexelés megindítása után 3sec, azt csá .Illetve, most az újnál, mivel sokkal gyorabban villog (hiányzik 2 relé még), várok 5-8 villanásnyit.Ezt meg érzi az ember úgyis.

A lényeg, h tudom mennyit villant, aztán lelövöm az indexet.Eddig 1x maradt kint az index ezzel a módszerrel.
azé írtam 12-t, mert új évet írunk, tavaly még 11.5 volt .

csörgesd meg őket...
Küzdök.Belefájdul a nyakam a küzdésbe.Csak nehogy be....tsak a nagy erőlködésben.
Le kell az ipsét verni a motorról és hazatűzni vele.Fene a belét.A tanulómotor indexkörébe beillesztettek anno 2db tehergép tolatását jelző bizgerét így full forgalomban 80-nál is hallottam ahogy tolat a motor indexelés közben. Na meg egy srác szólt hogy össze vissza indexelek így inkább kihagyom ezt a részét a közlekedésnek.

Amúgy mostanában több az időm így ezekkel szórakoztatom magam:

link

link

link

Mindíg bedőlök a széken mint csiga a kanyarban.Meg kéne rendesen tanulnom ezt a motorolást mert így az életbe nem fogom kezelni.
Légy férfi és küzdj a széllel!
van=vagy
dehogyis, hideg van a mélygarázsban, nemá :)
az aksira is már van 2 hónapja szeretnék rápróbálni h indít-e még LOL
Hello!
A plekó fenn van már?
kaptam a feleségemtől egy angol kiadású sbk magazint :), és nemcsakhogy egy fekete triple R az egyik majomnak a tartóstesztmotorja vaze :), de tök jó index-kintfelejtő-emlékeztetőket láttam az ujságban. a legolcsóbb állandóan pittyeg, ha indexelsz. a drágábbik csak x mp után. a legdrágábbnál te állítod be, hogy hány mp után (és egyre erősösően).
Ja.Bocsi.
írtam régen, kijöttek elém letört, bizti nem fizet...
bembo 2 félét mutatott de sztem egyik se passzol az idomba, tutilámpánál 13E/pár ellenállásokkal, motorstylingnál 14e ellenálások nélkül, szal ha x-bike 12E/pár az nem rossz.
De most indexet minek cserélni ha nem törött a gyári?
Vagy elfelejtem és kinnmarad (jellemző)
Vagy elfelejtem kitenni (még jellemzőbb) így eléggé idegesít.majd elhagyom.
tom írtam nekik, de nincs olyan :(
bembomotorsnál érdeklődj, ők elvileg szinte mindent meg tudnak szerezni a louisból...

Ott pedig láttam anno indexkeresgélés közben ilyesmi formájú indexeket...

Vagy x-bike, ott tuti van, de az ára is tuti (12k/pár)
kösz de nincs olyan sajna
Az is igaz.Nem egy húdepénz érte az a 8-9e úgyhogy egy próbát megér.És legalább a hosszú kuplungbowdenjét el tudnánk bótolni az én rövidemre.