Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg az az ívben hajlított rész pl nem tetszik nekem, dehát ízlések és pofonok. Én mindenesetre hajlítanék egy próbát a méretezés alapján. Azt' ha annak ellenére sem jó, elvateráznám.
Lehet.Bár nekem a laposabb sima is konkrétan volt olyan helyzete ahol beleért.Sőt mikor feldöntöttem akkor sikeresen meg is nyomta az oldalát ahogy elmozdult.
Én ammondó vok hogy egy boltban ha fogható a kormány akkor próba a motoron segít a dolgon.
Amúgy lehet elfér minnt az S csutkája.De akkor már valami bubis plexit is fel kéne dobni szélvédelemnek mert a nyakam begőrcsölne tűle.
bocs, ott van minden méret.
Width: 27.5"
Rise: 4.75"
Pullback: 4.5"
center: 6.5"
mér, kb odáig lóghat, ahol az S csutkakormánya van.
én kérnék az eladótól egészen pontos méreteket (ahogy a kormányoknál meg szokták adni), és lehajlítanám valamiből, próbaképpen. nemtom miből, pl elektromos rézdrótból vagy akármi másból, passz. A legfontosabb méret a "magassága" és a "hátranyúlása", amit tök egyszerűen lemérhet, ha egy falhoz tolja, a markolatokra állítva...
Szerintem sanszos hogy beleér a tankba.
Hekker mesterek! Tsanyi és Zoli szerintetek ez elfér az én kis N-es verziómon?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
én már érdeklődtem nála led index miatt. drága volt az ajánlata. szerintem a nagyvas.hu olcsóbb. bár nem tudom mit néztél ki magadnak.
a hozzáértő ...
Nem,mikor fel lett rakva a Giannelli akkor még nem lett állítva a térkép és akkor nem is durrogott.Rá egy évre lett állítva a térkép még a Ginnellihez.Mikor megkapta a rövid egrust akkor viszont hiába volt injektor szinkron visszaváltásokkor fasza durrogós hangja volt ami szerintem a rövid doboknak tudható be.
13k...naja....amíg össze nem törtek...Azóta kissé elbizonytalanodtam a moci kiárusítását illetően
Neked rögtön állítva lett az injektortérkép nem?

Akkor lehet, h urban legend...Pedig a józan és azt diktálja, h sportszűrő=más levegőmennyiség=kipuban elégő benya=durrog.

De majd Tsanyi elmondja a tutit
Jó8
Ez az egy mondatod jogos volt.
"Ne udvariaskodj!Akinek van sport szűrője dicséri.Akinek nincs az nem tud nyilatkozni." De mivel jogos ezért nem is haragudtam meg.
Nem tom de én nem tudtam beszámolni semmilyen durrogásról egyszerű sportdob+légszűrő esetében.Legalábbis normál méretű sportdob esetén..
www.tutilampa.extra.hu -ról rendelt már vki?
kéne irányjelző tőlük. amúgy zsékettő 13ért adja ellenállással egy párt olyat mint a te első 2 homológ indexed
most ez komoly sértés volt vagy csak mimózáskodsz?
és mi volt5 az ?Személyes?
Semmi. Volt egy jó beszólásod, ami nagyon is célba talált. De semmi több. Nem vagyok egy haragtartó tipus
a sportszűrő jópofa dolog, de csak akkor érzed, ha már a gyári teljesítmény nem elég...

Aztán gyakran kell takarítani, mert bizony érzékeny a blokk a homokra .2000km-nként nem árt belekukkolni, de ha porosabb helyen laksz, 1000km/kukucs...

Injektortérkép birizgálás kötelező csakúgy mint sportdobnál, különben többet eszik, durrog stb...

akik pályáznak talán még többet tudnak mesélni
mosmiva
Ez erős volt
Az enyém is bika, alulról húz, mint a vízhordólány.
Ja.Jó hangos az is.
Szivesen.
De.