Én is szartam már tele a bőrt mikor a fszpó BMV-s az M6-on felrakott a szallag korlátra! Szerencsére csak a csizmám bánta,de nem sokon múlt, h nem fordított le a motorról! Megáltam egy cigi azt tovább!
Hát ez a bizalom még kialakulófélben van.Pláne lefelé a beláthatatlan kanyarban jönnek elő az autós reflexek.Nam eg a jajj anyám fék...fékkk..... fékkk.
Láttam én már vadiúj gsxr1000-rel veretni a gyereket normálisan,50-nel ahogy kell..
Mondjuk rövidgatya,akhléta meg fuksz volt kibaszva..Biztos valami mutogatós buzi lehetett..
Nem vagyok nagy.Én a Bécsi Lajost ismerem.1x voltam ott és csak egy pár cross kesztyűt egy 3db os nyeregtáska szettet meg egy 2 eurós szütyőt vettem.mindezt személyesen bankkártyára jóval olcsóbban mint itthon.
A kesztyű igen faja darab nyárra izzadós időre tökéletes.
de utánanézek hogy van a fizetés.Ha olyan mint az ebay akkor előre kell fizetni.
Nyáron összeszaladtak a fizetnivalók,mondtam, h eladom,asszongya a motor nem eladó!
Már csakl kesztyüje nincs és kész a cumója, azt mondta tavasszal kipróbálja,h milyen előlülni rajta! Lehet,h megörökli!
Az Én sztorim se eb, Én a 18 év kétkerekü mentesen a bicikli után jogsi nélkül vettem az SV-t! Szerinted mit szólt az asszony
Most már jól érzi magát rajta!
Van egy cimbim,az asszony szeretett volna vele motorozni de nem volt kedve a srácnak hozzá mivel egyedül szeretett veretni..Elvitte az 1000rr-rel egy körre..Többet nem kellett vinni az asszonyt sehová..
Nekem sosem volt bajom muterommal. Most sincs. Akkor megijedt attól, hogy soha nem motoroztam egy normálisat és máris egy nagy köbcentis gépet veszek magamnak. Félt attól, hogy kinyírom magamat. De nem adom meg azt az örömet másoknak
Helló Bötö az én történetm is hasonló csak az én muterom nem csináltatott koszorút és velem se beszélt 2 hétig jah és még nemis látta a mocit pedig 2 hónapja megvan!
Mondjuk rövidgatya,akhléta meg fuksz volt kibaszva..Biztos valami mutogatós buzi lehetett..
A kesztyű igen faja darab nyárra izzadós időre tökéletes.
de utánanézek hogy van a fizetés.Ha olyan mint az ebay akkor előre kell fizetni.
Ésszel kell és akkor lehet mindent szerintem
Már csakl kesztyüje nincs és kész a cumója, azt mondta tavasszal kipróbálja,h milyen előlülni rajta! Lehet,h megörökli!
Most már jól érzi magát rajta!
Amúgy ma megjött a K és H simán beszopták a jogsimegszerzési dátumot így évi 20784.- pénz.12.-ére már át is kell utalni.