Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon tudtommal már nincs Scala Rider, legalábbis a régi importőr tavasszal árulta ki a készletét. Akkor majdnem vettem is, de aztán mégsem. Már megbántam, dehát ez van.
Nincs fűtés és szerintem nem is lesz.Marad a hideg időre a kocsi.
Az omniás lett volna a következő dolog de megelőztél

Nos igen, ez a kurva kávé nem szeresse a blútúszt...Melyik igo-val nem akart beszélni?Mert nálam spec. a 8.3.mégvalami csücsül.Amúgy jó kis pda, csak pl. a sony stereo blútúsz fülesemmel se tudtam összebarátkoztatni...Ami igen jól ment az N82vel.Ha nem utálnám a symbiant, tuti visszaváltanék nokiára.

Na igen, 51-55k körül mozog az ára, de találtam egy helyet 37k-ért.Az azért jelentős különbség.6 tank benzin

Láttam, h 4-5 féle ilyen scala van.Én maradok ennél, mert ennek a legjobbak a tulajdonságai (vezető-utas, vezető-másik mocis, többcsatornás)

Csak jussak végre haza:)

FrPEti hihetetlen akciót írt be az svmédiára, remélem olvassa az üzim hamar...

Zoli neked van kormányfűtésed?
Shox.Még mikor akciós volt.Többféle kivitel van belőle nekem olyan ami átbeszélős tehát egy pár száz méteres körben beszélhetsz egy ugyanilyen cuccal felszerelt másik csókával.Meg van benne FM rádió de az szart sem ér.Ezt fogod felcsavarozod a sisakra.Nem kell fúrni kultúráltan felszorul a peremére kívülről a hallgató sztereo 2 van és vékony észre sem veszed de macerás mert 2 oldalas ragasztóval kell felrakni így először el kell találni vele mert ha leveszed már nem ragad.
No teloval egybesípoltatod mintha szabvány kékfogas füles lenne és így lehet fogadni hívást KB 100 KM/h ig de asszem egy csomó funkciója van hangtárcsázás fogadás stb ehez viszont szart sem értek.
Van egyszerűbb kivitele simán egy füles szintjén az 15e körül van ez 50e lett volna de akcióban 30e volt.
Namost eddig a gond az volt hogy szabvány PNA mi olcsó volt nem tudott evvel a kütyüvel kapcsolódni hiába volt bluetooth os.De most ez a Nokia 5800 igen van benne gps és ingyé fenn a garmin progi.Próbáltam Omniát IGO8-al ott a gond az volt hogy a telefon jött a fülesben de a navi nem akart vele dumálni evvel igen.
Hu de rohadt hosszú lett.
erről a scala-s dolgodról mesélhetnél többet!

Érdekelne engem is hogyan hoztad össze.(tört garminom van raktáron, meg más is...Szal az nem gond:)

Hol vetted a scalat-t, mennyirért, sisakbaépítés macerás-e stb.Csak a a szokásos tapasztalat érdekel.
Kössz.
Grt :)
Navigációs gondjaim egyenlőre megoldódtak.Egy Nokia 5800-as és egy feltört Garmin Mobil XT porogival simán együtt működik a Scala RiderQ2.
Most még valahol egy vízhatlan tok kéne neki passzentos amit felcsavarozok a Moteches tartóra.
az de kemény...

Ezen én is ki szoktam akadni...Lásd piacok (Verseny utca, Pecsa)

visszavonom amit a németekre mondtam!Mi rosszabbak vagyunk

Sebaj, egyszer talán, 1-2 generáció múlva, ez is elmúlik...Remélem.
amikor a kereskedelemben is dolgoztam kicsit akkor volt olyan aki 25000-es tételből alkudott 700 ft-ot és attól volt boldog.Én meg jól kiröhögtem miután elment.
Van egy haverom aki a piacon a 30ft-os elemből akart alkudni a nyugdíjas nénitől.Hát őt is kiröhögtem csak a szemébe és hozzáfűztem,hogy mekkora segg fej.
látod, ez a jó hozzáállás!
én sem nagyon rágom a szart.Bemegyek a helyi motoros boltba (szerencsére nem olyan rosszak az árak)és ott veszek meg mindent az alkatrészektől a lánc spréig.Mondjuk ha drágább alkatrész kellene akkor biztos jobban utána néznék,de amíg hál'istennek csak pár-ezres tételekről van szó addig nem kerítek nagy feneket a dolognak...
Gyere át dumálni,iszunk egy sört!Most értem haza a Daf-al Békéscsabáról!

Lőcsei 4!
Szerintem is.
Szerintem meg nem 5-10-100 forintokon kellene lovagolni. Mi ndenki ott vásárol, ahol akar . De ez egy fórum, ha valaki talál olcsóbbat azt nem lehurrogni kéne, hanem megköszönni, hogy nem megveszi olcsón, és továbbadja egy kis haszonnal, hanem "bedobja" a közösbe az infót.
Nálunk amúgy van "árgarancia" program, de hát aki így áll hozzá, annak inkább nem reklámozom. Akit érdekel az megkeres priviben és megbeszéljük.
Ki mondta, hogy csak olajat veszek?
Sok kicsi sokra megy.
4x2520+1600=11680
4x2700+1500=12300
Ha neked 620 forint egy tank, akkor tankolj nekemis! Köszönöm!
A nagyvasnak van több millája, nekem nincs. Ennyi. Ha olcsóbb akkor vedd meg ott. Ennyi.
Részvétem, Ezt rendesen benézted hallod.... kend ki glettel azt jóság van
szerintem ezt a supermotyó-sv hibridet biztos nem könnyű két keréken tartani...

azért elfogadnám
Opel topik lettünk?

Mi az az AMP csatlakozó?Ott annál a résznél kellett értően bólogatni? csak, me' lemaradtam (fizikából úgy negyedikben...)

alig várom a hó végét és jön az ándertél meg az indexek

Azért az a rajzolt, fekete naked sv, az első oldalon nagyon disznó!Műanyagpárti vagyok, de az, az igen!
Nagyon ment az 1,4-es karbis Kadett, az injektoros F Astra már messze nem annyira.
énse tudom eldönteni mi lehet ez... a belső alapján opel, de a kilincs miatt nem az, arra azt mondanám Fiat Tempra