Nehezen és nem érdemes mert nem azzal szokott gond lenni hanem a ricni és annak fix része azokott kikopni így csere oszt jónapot no meg a réginél az első hengernél találkoztam párszor azzal, hogy lekokszosodik az meg a rossz olajtól vagy annak ritka caeréjétől szokott lenni.
Szia!
Nekem 2000-es évjáratú 650N van. Óra szerint 37.000km van benne, hogy mennyi a valós az passz, 20.000 km-el vettem. Ami eddig kijött: fesszabályzó csere, tank felújítás (valamelyik előző gazdi hagyta rozsdásodni), ebből adódóan benzincsap és karbi felújítás. Első teló szimmering csere, múlt héten lánc és lánckerék csere. Most pedig a fékek felújítása. De igazából csak a fesszab ami típus hiba volt nálam, a többi ugye kopó fogyó cuccos. Remélem tudtam segíteni. Ja és még egy az első henger vezérműlánc feszítőn kellett okosítani.
Sziasztok csak nagy általánosságban kérdeznélek tiiteket boldog SV tulajokat. a 2000 vagy 2001 től gyártott 650-es blokkal ellátott motorokban milyen futásteljesítmény a reális mostanság? komolyabb típushibák kijöttek a motorokon mind ez idáig ? nemsokára motort szeretnék vásárolni és a 3-4 kiszemelt motor tipus között ott az SV650 is de valószínűleg csak a burkolt 2001-es motorok jöhetnek majd szóba az áruk miatt....
Na végül Ferodo utcai szinter lett. Még nem került be, mert van pár km még a régi betéten. A lánc, lánckerék is lecserélődött közben... Majd csak a láncolajzót kell rendesen visszaépítenem.
Sziasztok! Oldalidomhoz keresek felfogató konzolokat. Az idom gyárival megegyező kialakítású, de utángyártott. Tudna ebben a témávan valaki segíteni? Köszi!
Nekem 2000-es évjáratú 650N van. Óra szerint 37.000km van benne, hogy mennyi a valós az passz, 20.000 km-el vettem. Ami eddig kijött: fesszabályzó csere, tank felújítás (valamelyik előző gazdi hagyta rozsdásodni), ebből adódóan benzincsap és karbi felújítás. Első teló szimmering csere, múlt héten lánc és lánckerék csere. Most pedig a fékek felújítása. De igazából csak a fesszab ami típus hiba volt nálam, a többi ugye kopó fogyó cuccos. Remélem tudtam segíteni. Ja és még egy az első henger vezérműlánc feszítőn kellett okosítani.
üdv
SV 650 N, 2008-hoz keresek vízhűtőt! Volna valakinek eladó?
pontosan milyen olajat is kell vennem az Auchanban az olajcseréhez?
Olajszűröt hol kapni?
Suzuki sv650n 2007-eshez.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/sv_650_n/suzuki_sv_650_n-14292753
https://www.motorosboltroadrid...