Sziasztok, Valaki tudna nekem a leírtak alapján erről a gépről véleményt mondani? :) Nagyon megtetszett, viszont nem ismerem a V2-es gépeket. Első nagymotor lenne 125 ccm után :) Köszönöm előre is.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/sv_650_n/suzuki_sv_650_n-13579285
Sziasztok!
1999 es évjáratú 650 N géppel kapcsolatban ki tudna segíteni valaki? most nézegetek egy 1999 es évjáratot és egy kis megerősítésre volna szükségem :)
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Nagyon szükségem lenne egy kezelési útmutatóra vagy másképp service manual de magyar nyelven. (Suzuki SV 650 s 2000 évjárat) mindenhol fizetés ellenében találom meg vagy angolul. Furcsa h ilyen nehéz ezt beszerezni, nagyon hálás lennék ha valakinek meglenne esetleg PDF fajlban.
Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy olyan szakszervizt Budapesten vagy közeli vonzáskörzetében, ahol törött Suzuki SV 650 S-emet biztosítási ügyintézéssel együtt visszaállítják nekem a lehető legszebb gyári állapotba? (Tegnap "szerencsésen" elcsaptak, első idomok, kormány, tükrök, kipuf. dob, karcolások mindenhol, stb... ). Előre is köszönöm!
Csak a szokasos tipushibak atnezese talan... Toltes, fesszabajzo, csatlakozok kontaktok kabelek ellenorzes. A tobbi meg vagy volt vagy lesz vagy nem: tank rozsdasodas, karbi tisztitas, szinkron, szelephezag es vezerles ellenorzese, elso henger vez lanc feszito beragadas. Hirtelen ennyi ami nalam voltak... De amugy sok balesetmentes km-t!
Segítséget szeretnék kérni sv1000S oldalidom,és sport dob kérdésében!!! Segítséget elöregedett is köszönöm....