Jobb lessz,de nem annyival.
Jo allapot,fem fekcső,brembo SA betet,es hawaii dizsi.
Sosem lesz gsxr,ha megcsinálod az első telo dől be,ha azt is akkor a hatso fog libegni,ha azt is akkor sz ero lesz keves ect.
Sziasztok! Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. Nem tudja valaki esetleg, hogy pontosan milyen foglalatú helyzetjelző izzó passzol 650S-hez (2007 évjárat)? Köszi előre is!
Nahh... a megoldás megvan:) Kókányolták a váltókart és a betett csavart beleért a pálcába..... Égés... de nem vettem észre mert kapkodtam eddig. JÓ a moci, ma alaposan megzavartam
Köszönöm, próbálom először. Olyan volt már, hogy nem rendesen vette a kettőt és kidobta, de figyelmesebben váltva sose csinálta. Marhaszar érzés a gyorsulásod igazi részén kiesni sebességből... Olaj 5-40-es van benne és semmi bajt nem produkált eddig.
Sziasztok! Ha nem a motorom törődik nagyon velem, hogy ne tudjak elváltani.... tehát fagypont körül motorozni.... akkor nem tudom berakni már kettőbe se. Valaki tud olyan szerelési tanyácsot adni, mekkora szippantás a váltóbiszbaszokhoz hozzáférni? Mennyire kell szétdobni a blokkot?
Az asszonynak vettem egy 2001-es SV-t, teletankoltam neki, reggelre megtelt a blokk benzinnel, plusz a padlón is volt pár liter. :-( A Suzukinál csak egyben van benzincsap, de itt vettem felújító készletet: https://citybike.hu/Benzincsap... Utána elvittem motorszerelőhöz is, ő felújította a karbikat is, meg a benzincsap rúgóját picit széthúzta, hogy még erősebben zárjon. A benzincsap "felújítás" 10 perc.
Az is egy megoldás, én nem akartam keresgetni, inkább megcsináltam, igaz hiányzott az az 1-2 hónap a szezonból mire minden felújító készlet megjött és megcsináltam a motort.
Jo allapot,fem fekcső,brembo SA betet,es hawaii dizsi.
Sosem lesz gsxr,ha megcsinálod az első telo dől be,ha azt is akkor a hatso fog libegni,ha azt is akkor sz ero lesz keves ect.