A facebookos sv csoportban egyszer minenki el lett hordva minden hülyének, az ok az volt hogy a motorba autó olajat kell tenni mert a motorkerékpár olajban a kuplung adalék elkoptatja a motort.
Jó nektek hogy van a szomszédban osany :D De Kaposváron még nem nyílt meg, így mindenképp rendelnem kéne. Közben találtam Motul 5100-at 2000Ft/l áron, már meg is rendeltem. 500Ft a posta...
Pontosan ezért nem szerettem volna autó olajat beletenni, tudom hogy a motorban a kupolung és a váltó miatt más kell. De ha nem lesz más akkor maradok a Motul 5100-nál az eddig bevált, csak szerettem volna kicsit olcsóbb olajat venni...
Totalt nem ismerem.
Sziasztok!
Eneos olajból milyet lehet tenni az SV-be? Sajnos az ENEOS CITY-MAX 4T 10W-40 megszűnt helyette a ENEOS Max Performance 10W40 van de 1500 helyett valami 3000-3500Ft literje. Vajon ha sima autóba valót teszek azzal a váltó és a kuplung hogyan működne? ENEOS PREMIUM 10W-40 1L
Szaros a gyertya menet resze (olajos) mi okozza ezt? Erdekes mert 4 gyertyabol 2denso volt benne az nem a hengerek oldalan levo 2 gyertya ngk volt az ilyen
Elsonek csereld le a betetet,mosd el a feket,ha tudod cserelj fekcsovet.Ha nem tetszik utana agyalj mason.
Minden letezo cuccot felaggattam.Motorcsere a megoldas ha nem vagy elegedett.
Talan latszik.
Igazándiból nem szeretnék belőle gsxr-t építeni. Még a gyári tokico betétek vannak benne. Csupán annyit szeretnék elérni,hogy ne kelljen akkora erő a kar húzásához,ezért is gondolkodtam a munkahenger cserén.
Totalt nem ismerem.
De akcio nelkul is 1790 ezert nem erdemes harcolni.
Eneos olajból milyet lehet tenni az SV-be? Sajnos az ENEOS CITY-MAX 4T 10W-40 megszűnt helyette a ENEOS Max Performance 10W40 van de 1500 helyett valami 3000-3500Ft literje. Vajon ha sima autóba valót teszek azzal a váltó és a kuplung hogyan működne? ENEOS PREMIUM 10W-40 1L
Elég fontos volna és igazán hálás lennék érte.
Elég fontos volna és őszintén hálás lennék érte.
Eladó lett az 1000-es....
Minden letezo cuccot felaggattam.Motorcsere a megoldas ha nem vagy elegedett.
Talan latszik.