A vákumos pumpát cserélni kell ha jól tudom, felújítót sehol nem kapsz hozzá. De tuti hogy a csap és a tűszelep jó? Lepróbáltad mondjuk kiszerelve egy próbapadon is? Nekem mikor nem zárt el egy éjszaka alatt úgy átfolyt a benzin hogy még a kipufogóból is folyt...
Sziasztok. 2002-es SV-m van és észrevettem egy kis benzinszagot az olajban. Benzincsapot ellenőriztem jó, a karbipucolás esedékes volt , tűszelep jó, én a vákumos pumpára gyanakszom, az még nem volt megnézve. Lehet akkoz felújító készletet venni? Nagyon furcsa, hogy a neten sehol nem kapok.....
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Egy barátom 180/55-ös hátsó gumit szerelne '99-es SV650-re. Van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ami nyilvánvaló: a 160-as gumiszélességhez tervezett keskenyebb felni jobban összehúzza majd a szélesebb gumit. Ettől függetlenül elférne hátul?
Válaszokat előre is köszönöm.
eladó GIVI tartókarok, szép állapotban, 18 000 ft ( személyesen vagy a jófogás háztól-háziggal a legolcsóbb a posta ) . igény esetén van hozzá monokey platnim is 7500 ft.
gyárit már nem kapsz. barátom a jófogáson vett egy gyárit kék színben 120 000 ft-ért. utángyártott van. itt a sportmotoron is hírdeti magát a srác aki gyártja üvegszálból.vagy külföldi oldalakon esetleg.
Tanácsot szeretnék kérni. Egy barátom 180/55-ös hátsó gumit szerelne '99-es SV650-re. Van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ami nyilvánvaló: a 160-as gumiszélességhez tervezett keskenyebb felni jobban összehúzza majd a szélesebb gumit. Ettől függetlenül elférne hátul?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ezen elgondolkodok...
Esetleg van képed róla, hogy hogyan néz ki motorra felszerelve?
Köszi előre is.
hazafia@citromail.hu
Egyet már találtam, de még nem hagyták jóvá a belépésem.
2008-as SV1000N-re keresek tankot.
(Meg még sok mindent, majd hozom a listát. :) )
Ha valaki tud segíteni, kérem jelezze!
Köszi.
Van egy pár Martin dobom párban 55e.
Ha érdekel 70-3179083.udv Pali
(A dobok a kép alján).
Mennyit kérsz érte,? Persze ha eladó.
Nekem van elfekvőben tartókonzolom hozzá.
hazafia@citromail.hu