Ba+, most már az enyém is föttög!
Nem vicc: amikor ilyen melegebb időben, de hidegen, szívatóval indítom a GS-t, akkor valami szörrrnyű hangja van, amíg bemelegszik egy kicsit. Alapjárat ugrál 2500 és 5000 között, szörcsög, FÖTTÖG , majd ha félig visszanyomom, akkor megnyugszik valamelyest. Bemelegedve, szívatón viszont nagyon szépen jár. Hidegebb időben szívatóval is.
Nem kellett, kicserélik. Már nekem sem tiszta hogy melyik jobbos és balos de az tuti nem jó amit kihoztak viszont elismerték hogy ők baszták el. Nem én intéztem amúgy meg nem is az enyém a cucc én is csak segíteni próbáltam.
mentem egy vfr 1200-vel 1600km van benne !!! ha kiengeded a kuplungot morajlik az is... ilyen volt az összes motorom...
talán friss olajjal motul-fuchs egészen halk :)
K8-as 650 S-em van. Nálam is megvan a kuplung "zakatolás" (ha behúzom akkor halkul ) Martin sportdob van fent (db killer nélkül, nem durrog vissza meg semmi nem oda illő hang.)
Ettől a zakatoló hangtól kell tartani?
Nem vicc: amikor ilyen melegebb időben, de hidegen, szívatóval indítom a GS-t, akkor valami szörrrnyű hangja van, amíg bemelegszik egy kicsit. Alapjárat ugrál 2500 és 5000 között, szörcsög, FÖTTÖG , majd ha félig visszanyomom, akkor megnyugszik valamelyest. Bemelegedve, szívatón viszont nagyon szépen jár. Hidegebb időben szívatóval is.
hatalmas poénok
talán friss olajjal motul-fuchs egészen halk :)
K8-as 650 S-em van. Nálam is megvan a kuplung "zakatolás" (ha behúzom akkor halkul ) Martin sportdob van fent (db killer nélkül, nem durrog vissza meg semmi nem oda illő hang.)
Ettől a zakatoló hangtól kell tartani?