Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp úton van az enyém, kb így fog kinézni ha felkerül. Nem azt mondom, hogy szép, de sztem nem néz ki rosszul, motorozni meg állítólag sokkal jobb vele.
4000forintért húzták be a tankomat fóliával... Ha a fényezés védése a lényeg akkor ez rökéletes, ha a dizájn is akkor mar nem
nem engem láttál,én hétfön reggel elhagytam a koszos fővárost és a kékestetö-eger-tiszató-hortobágy utvonalon jártam párszor tegnap délutánig...
tegnap este meg offlányba raktam magam és kötöhártya gyulladással kinlodok anyáméknál hortobágyon...csipásodok,m egy beteg macska...

de ha egy k6 fekete svt láttál,az lehet sógorom volt...ő tököli és harasztiban dolgozik...taksony fele jár meloba...
Wow!
Vegyél ilyet, ez olcsó is és lábmértettől függően változó méretű, a szinskála meg kimeríthetetlen
Ismerni kellene a méretét. Majd valamelyik MZ-s topikban megkérek valakit hogy mérje le. Amúgy kösz a tippet, hátha....
Azt nem kérdezte hogy olcsó e.

Amúgy még mindig a karcálló ventureshield fólia,akár univerzális amit autódekoros vág ki és feltesz akár a tipusspecifikus készlet.
Bár az sem túl olcsó.
Marad a dekoros.
MZ ES 250-re valót is be lehet szerintem szerezni. Az nem jó?
San Marinoból beszerezhető a GS 500-ra való darab. Nem olcsó, de akciós

http://www.wrs.sm/en/tankpad/6...
Szóval ilyen rondát (nem odaillőt) nem szeretnék:
Tegnap akkor téged láttalak valahol Taksony környékén? :)
Kétféle Pannóniásat találtam eddig, de nem jó a formája / mérete a GS-re.
Dehogynincs,keress rá.
Stompgrip.
nekem is emiatt kéne a tankhuzat...
jofogas...
itt az apró...
nah,ez kb annyit is ért,mint 2euro...
made in prc...azaz kína...
mareggel már nem müködött...nem villogtat...
még jo,h az áramot átengedi és müködik töle a féklámpa.
lehet nem tesz jot neki a rázkódás,tegnap offroadba fulladt egy túránk...
Nekem meg az jutott az eszembe, hogy a GS tankjának két oldalára kellene amolyan Pannónia stílusú gumibetétet szerezni. Sajnos ezek manapság teljesen kimentek a divatból, így nem nagyon van miből válogatni.
Sziasztok! Valaki nem tud veletlenul bontott sv alkatreszeket?
faja...ügyes.
nekem van az oldalso kis részre is egy pár védöfolia,ahol a comboddal öleled a tankot.....de most tankbört,huzatot vadászok vhol...
oksa...
nekem 650es van...ránézek majd hol találom...
Masodlagos levego rendszer. Euro norma miatt van benne. Le tudod kovetni hol van pontosan, a hengerfejbol jon ki egy cső, belemegy egy henger szeru kis pumpaba, mind a ket hengerjrol oda megy de nem a kartergaz szellozo. Friss levegot pumpal a kipufogoszelepnel a kipufogoba, az el nem egett gazokat egeti el a friss oxigennel. Katalizatoros motorhoz fontos mert gyorsabban melegszik vele a katalizator uzemi homersekletre.
igen sikerült jól belőni
melyik ez a szelep??
terheli a motor kipufogorendszerét...