Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy szelephézag ellenőrzéshez/állításhoz meg kellett bolygatnia a vezérlést?
Hmmm...ha csinált nyomásveszteség mérést rajta(megfújta a hengereket) és a kipufogó szelepnél megy ki a levegő, akkor bizony valószínű az történt, h szarul összerakta a vezérlést, beindította, az elverte a szelepeket, és emiatt van most az a helyzet ami van.
Elrakta a vezérlést valószínű.
Gyógyulást Cuskater!
Te hogyhogy zzr-re váltottál ? Most nézem az adatlapodat és meglepődtem hogy már nem az xx van neked.
Gyorsan épülj fel mert az sv-s csoportot kordában kell tartani
Ursula
A felejtésben majd segít még a csinos nővérek látványa
Hidd el nem akarok rá emlékezni. :-)
Szinte hihetetlen, remélem hogy mihamarabb visszanyered emlékeid és hogy többet se veled se mással nem történik ilyen.
privát mailt irj...
Nem tőled ha megmadsz akkoris.
Mibol lesz akkor nyugdijad ?
Mindenki üzenetét késleltetik.
Nagyon jó lenne kinyírni az élhetetlen milleniumiakat.
Jo lenne már kirostálni innen a hülyéket
Előbb-utóbb mindenkit elér a végzete!
Nagy a moderálás Plane velem szemben a Clamek miatt
Most írtam meg harmadjára... ezt írja: Az üzenet rögzítettük és egyelőre jóváhagyásra vár. Hamarosan elbíráljuk.
Nem kaptam meg
Ment a válasz is...
Semmire. Előtte 1 óra és utána is sok kiesett. Semmi, nulla, zero. Mintha nen is velem történt volna
Irtam privát üzenetet
Tolna megye...
Merre laksz az országban ?
Mindenféleképpen, ha hibázott akkor felfedem a szerelőt is, nehogy valaki hibába essen és oda vigye.... Egyébként van tanum hogy vitem oda, és ugyis hogy hoztam el, valamint alkatrészekről számla....

Reménykedem, hogy csak egy kis hiba miatt van pl. : egy kis vezérléa elrakás, és nem valami komolyabb. Csak nemtudom, hogy következő szerelő 50km re van merjek e addig elmenni vele.. Szállítás futó hiányában nehézkes.