Egyébként ha megnézed amit linkeltem, ott az látszik hogy pénteken a határ környékén lesz valami, aztán meg a hegyekben Senj környékén. Szombat vegyes lesz, a vasárnap elég rossznak tűnik, de addig még bármi lehet. Legfeljebb hétfőn még megyünk egyet oda-vissza a parton indulás előtt.
Lehet rutinosan kiveszek keddre is szabit.
A tököm televan hogy egész nyáron hétvégeken esik már haromeve,amúgy ilyen volt tavaly az olasz is és mégis jó lett.
Ez a globális felmelegedés bezavar a motornak nagyon,én megyek,megegyezés nem csésze ki velem az idő.Tavaly asszondtak akik lenn voltak semmi nem esett.Mi akkori beijedtunk.
Ignis lett a vége, benzin-lpg és vonóhorog, ez a kettő kellett ha nem diesel lett volna, de amiket megnéztem (igen sokat) azok hulladékok voltak ebben az árban.
Mondjuk nem lenne nehéz, elég megjegyezni, hogy júniustól október elejéig érdeme menni és úgy tervezni, a többi időpont erősen kétséges a jó idő szempontjából, igaz volt már április elsején is szerencsénk, de hát az szerencse.
Az még nem olyan nagy baj, csak folyamatos eső, meg szar borús idő ne legyen, mert úgy semmi értelme. Inni meg itthon is tudok.
Azért a tököm tele van hogy már ez a harmadik év hogy nem akar rendesen összejönni Horvátország.
Hazafelé már fasza lesz. http://hu.sat24.com/hu/forecastimages
Mondjuk pár napja még szarabb volt a kép. Szerintem kb. holnap után lehet fixen megmondani.
Azért remélem lesznek száraz pillanatok is! Különben csak a sör fog jól fogyni...
Lehet rutinosan kiveszek keddre is szabit.