Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint írtam akksi jó. 12.8 feszültség volt benne de nem is reagál az inditó gombra , még csak nem is halványodnak a visszajelzők.
először kuksizd meg az aksit...
tavaly kerültek fel ezek a conti gumik a vasra, mostmár ledarálom vele e szezont,ha rajta van.
megvok elégedve.
de a következö gumim michelin v pirelli lesz...
multkor láttam egy fazeren nankang gumit, kiváncsi vok mit birna alattam egy olyam!!!
Biztosítékok,gyujtaskapcsolo vezetékezese.
relé sem kattog..

oksa köszi
Relé, indítógomb, gyújtáskapcsoló csati, önindító (ritka), vészleállító és ilyenek......át kell végig próbálni.....utálom az elektromos hibákat.
Urak inditási probléma Sv 650 2000-es évjárat

fél év állás után, nem reagál az indító gombra, akksi ok
ötlet?
SV 1000 es 650 alkatreszek eladók.csak tel.703179083.
Szia.km jelado az elso lanckerekre csavarozva.van ilyenem.ha erdekel 703179083.udv P.
Próbáld ki, tegyél fel egy használtat egy próba erejéig és ha tetszik akkor használj olyat, nekem jobban tetszett a 650-en mint a 160.
Maradnek a gyari meretnel,pr4-et vennek.
A 160-as pr2 lemerve 170-es,a contik csoffadtabb profiluak és mindenki vegyen ezres motort.
havernak s20 bridgestone van az svn...170méretben...
feltűnöen szélesebb,mint az én 160as continentalom...
A ppr2ct nem pályázós, hanem sportgumi utcára. Hegyesebb a profilja mint a roadoknak, jobban tapad, de jobban is fogy. 650-asen szerintem a pr2 elmegy 15-20 ezer között is, a power meg garantáltan 10 alatt. Gyári felni összébb fogja nyomni a 180-as gumit, más lesz a profilja. Láttam már 650-es Banditon 180-as gumit, ne mis állt rajta rosszul, de úgy tudom a kis SV-nek fél collal keskenyebb a felnije mint a 650-es Bandité. (a gumiméret mindkettőnél 160 hátul)
Na olvastam a vonaton pár cikket és azon agyalok h pr2 vagy pp2ct legyen az új gumi. Legtöbb helyen istenítik ezeket a gumikat és bár a pp2ct már kicsit pályázósabb formát mutat, szimpatikusabb, bár a személyes tapasztalat és a többség szava dönt. Szerintetek?
Nekem is hátsó gumi csere lesz most. A neten r17 160/60at írtak méretek. A 180/55 jobb lenne?
Sziasztok!!
Sv1000-re első lánckerekénél van egy alátétszerű négyszögletes alàtét amit sikerült eltörnünk,a kérdesem az lenne annak mi a funkcioja,és hol tudok olyat szerezni?
azthiszem ez még ja,az...csővázas...
nekem is van egy ugyanilyen...csak naked...
bocs lehet,hogy 2002-es
az már az injektoros kiadás?? ujabb,nem csövázas,ugye??
2003-as
mikori évjárat az S modell?
Sziasztok.Most vettem egy 650n gépet.(2002-es)Volna egy s-es "donorom".Átszeretném rakni a teljes fejidomot,lámpával és műszerrel együtt.Működhet a dolog?
Ha jól látom a két típusnak a fékmarkolat része sem egyforma...
Ó, akkor még semmi nincs veszve!
15-ig