Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen az emelkedő volt 85 fokos.
Idei első közös körünk Csókakőre vezetett. Kb 100 méter magasan van a vár és 85 fokos falépcsők vezettek fel...fel kellett menni, benne volt a programban.
Minek a fellegvár?
Lovagkori játékok lesznek?
Amúgy talán van pulában egy amfiteátrum de az római.
Ő pont az ilyeneket szereti! Fellegvár nincs a környéken?
Pénteken délután lemegyünk határig (Barcs), másnap pedig Korenica-ig, ahol a szállsunk van, szóval nem sietünk. Aznap még irány a tengerpart. Ataaa mondott 1-2 kanyargós hegyi szakaszt. Egész vasárnapot a Plitvicei tavakra szánjuk, szóval majd meglátjuk, hogy mekkora túrát csinálunk. Bízom benne, hogy még nincs főszezon, addig ott sincsenek annyira sokan. Hétfőn meg irány haza, az lehet, hogy autópálya lesz, attól függ, hogy sietünk vagy sem.
Mi autoval voltunk, ejjel 3kor indultunk palyan. Odavezeto ut lassu a palyatol. Tobb mint egy fel nap kell az egeszet korbejarni. De en nem tenném meg megegyszer. Szep zoldes vizu to de 7km ha jol emlekszem, koves gyokeres gyalogut, oregek kinaiak negerek, szelfi jobbra balra... En ha megegyszer mennék akkor csak a vagy vizesest neznem meg illetve onnan egy kicsit vissza setalnek. Ez kb 2-3ora, latvanyban nem maradsz le semmirol.

En igy csinalnam, sajat velemeny mielott baj lesz belole :D
Szallas nem tudom hol lesz, de Senj fele van egy gyonyoru szerpentin, igaz hogy idoben kb 4x annyi mintha a palyara atvagtatnal keresztben.
Az volt a szerencse, hogy csak turista volt a csopperes és nem ismerte az utat.
Már többször nyaraltunk horvátoknál, de valahogy ez mindig kimaradt. Most pótoljuk.
Jók ezek a hondák,birják még a tulajt is.
Benzinnel tuningolt olajjal nem nehéz.
Jó lesz az neked,amúgy mindegy mert ha rongyokba csavarod akkoris 240-el előzöd a csoppereseket.
Én ma dobattam fel a PR4-et előre. Hátul is friss PR2 van. Mondjuk egy S20 evo jobban mutatna rajta, meg élvezetesebbek is lennének a kanyarok, de olyan gazdag még nem vagyok hogy 5-6 ezrenként cseréljek gumit.
Egyébként Senj felett van egy kopár hegy, ahova vezet fel egy kis út. Pár km után egész jó kis panorámás placcok vannak, ideális reggelizőhely, miután bevásároltunk a helyi szupermarketben.
Voltál már ott ?
Vágyik a radai,csak tudom hogy ugyis valami zergebaszta töredezett pöcs kis út lesz a vége.
Ma fenn lett az angel GT.
Meglátom milyen.
Elég vegyesvágott a gumigarnitúrám.
Látom már te is a hegyekbe vágysz, keskeny erdei utakkal...
Csere kuplungkart hozzál!
A köcsög főnök nem ad egyet se,nincs mit tartalékolnom.
Mi tartalékoljuk a szabadnapjainkat így csak péntek 14-15 óra felé indulunk.
Ja és mi pénteken reggel megyünk egy menetben,én legalábbis.
Szombaton lehet ütközünk valahol,Vasárnapra a hegyekbe kéne menni picit.
Kocsival hozzák a két motort,a harmadik eltörte a kezét és holnap veszik le a gipszet,Így necces hogy jön e.
Mi már péntek délután lemegyünk Barcsra a határig, már foglaltunk szállást, így szombaton több időnk lesz kanyarogni a tengerparton, mert nekünk vasárnap a Plitvicei tavak lesz a program.
Ja közbe eszembe jutott hogy ők csak délután mennek és a határon megszállnak...
És hol maradnak a Triumphos hősök?
Nem tudom Rollék mikor indulnak, de 80%-ban egy útvonalon közlekedünk. Beszélek vele...
Sanyiék pályáznak?
Akkor ketten tehát nem kell nagy csoportban küzdeni.