Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még jó hogy itt vagy nekem apukának.
Ha örökbefogadsz akkor fizeted a költségeimet nem csak beleugatsz mit tegyek meg ne tegyek?

Jó legyen,valami batár nagy négykerekes ami vontat is meg csapatni is jó meg villantani is ilyet kerestél asszem.
Jól bemesélted magadnak ezeket

Mikor akartam én nagy benzines bmw-t ? Soha sem fogsz te felnőni Zoli
Te tényleg az átlagos fiatalhoz is képest értetlen vagy.
A legutóbbi 3 évvel ezelőtti pofáraesésem került:

Tank,javítás,fényezés 30e
Hűtő egyengetés 5000
Kormány 20e,
dekli 30e
Markolat 4e
Váltókar 16e
A lámpa nem lett cserélve (csúnya de funkcionál) de ha cserélném
Kb 50 rugó /db,
Műszerfal leszakadt sikerült javítani így KB egy 10-ese de ha nincs szerencsém és a plexi sérül akkor Kb 80-100e,
Az olsalidom 20e-re már csak hab a tortán.
Ez KB 180-200e és gyök kettővel csak oldalra fektettem,nem sérült sem a segédváz sem a teleszkópok,ha azt hozzátesszük bőven több az ára mint a cbr-é.És a slusszpoén hogy ezek mind jó árú ebay-es bontott cuccok amik nem azonnal egyhéten belül voltak meg hanem násfél-két évig vadászva,addig meg nuku motor.
De ezt nem fogod felfogni ha lapáttal vágnak fejbe akkorse.
B indok lehet forgalmizni és ha öcsémnek kedve támad motorozni akkor mehet vele,
C indok ha gebasz van a streettel lehet menni bárhova ezzel,
D indok a street.nek kemény a futóműve ha terepszakasz van itthon kilátásban mehetek ezzel legalább nem csapom szét a kormánycsapágyat meg a felnit amit már szétcsaptam.
E indok,van rá pénzem és hajlandó voltam megvenni.Elég önző indok de ez van.
Majd ha megint valami nagy benzines bmw-t szeretnél rádszólok hogy minek ugyse tudsz vezetni.
F mert csak.

Elég volt?
Nem voltal vilagos. A felhaborodasod meg nevetseges most :) Na tehat, tudsz egy igazi ervet mondani arra hogy mi ertelme volt egy f3at venni ?
Vagy csak szimplán ehhez volt kedvem és megtehetem.
Kevesebb volt a tökölődés mint a sárga 650-es sv-vel az biztos.
Nem volt rövid de lényegesen kevesebb.
Én annyit mondhatok hogy a döntéseimet nem neked kell jóvá hagyni.
Nem fogok magyarázkodni egy motor megvételével bárhogy is gondolod.
Ha úgy gondolom akár felgyujtom,ledobom egy TV-toronyból vagy esetleg elásom a kert mélyén,ahhoz is ugyanannyi közöd lesz.

elégedj meg annyival hogy nekem kellett egy ilyen,és ó okaim vannak amit te nem biztos hogy értesz de az nem azt jelenti hogy nem jó az ok csak annyit hogy TE nem érted.
Világos voltam?
Es palyamotor lesz belole? Ugy hogy nagyjabol hetente azt olvassunk hogy nincs ideje semmire ?
Ennyi erővel a pályamotorozásnak semmi értelme...
Szerintem meg de!
Most néztem a neten képeket, és tényleg gyári.
Zártszelvény az, csak van rajta optikai tuning.
Palyamotor lesz vagy utcai ? Ugy gondolod hogy majd ezzel megtanulsz kanyarodni ? Nem lett volna egyszerubb megtanulni a triumphal es ezt a kb 300at inkabb rakolteni ha esetleg elesel vele ? Itt inkabb valami kapuzarasi panik van a dologban mint ertelmes dontes.
A gyári F3-nak egy zártszelvény a lengővillája.
Ez ahhoz képest tényleg űrtechnika.
Az hogy neked nem áll össze az nem baj,fő hogy nekem igen.
Nem,full gyári F3.
Látod-látod én tudom mitől döglik a légy.
Már mentem is vele,kemény mint a vídia.
Mondhatnám hogy űrhajó.
Egy Úr vagy
Verem is a fejem a falba, hogy kihagytam az évszázad üzletét
Bebuktad azt a sok jó gombot.
Pedig bekészítette két minőségi tépőzárat és egy fém zipzárat is jattnak.
Zoli!
Grat a géphez és csak óvatosan!
Meg a feje is, nem csoda hogy fáj a nyaka
Ez tök jó, akkor majd elviszem nyáron én is
Nem csak ő fogja használni, emailon megírta hogy bárki elviheti pályázni az itteniek közöl csak tankoljuk meg. Nagyra nőtt az ő szíve!
Ez szep es jo, de hol akarod hasznalni ? Eddig allandoan panaszkodtal hogy semmire sincs idod. Erre lesz tobb szabad napod is elvinni palyara ? ez valahogy nekem nem allt meg ossze
Fasza!
RR hátsó lengőkar van benne? Így mondjuk értem hogy elfér a 180-as, de szerintem amúgy is elférne...
Köszi, jó vételnek tűnik
Nagvanyek@bekaphatod.com-ra elment.