Te tényleg az átlagos fiatalhoz is képest értetlen vagy.
A legutóbbi 3 évvel ezelőtti pofáraesésem került:
Tank,javítás,fényezés 30e
Hűtő egyengetés 5000
Kormány 20e,
dekli 30e
Markolat 4e
Váltókar 16e
A lámpa nem lett cserélve (csúnya de funkcionál) de ha cserélném
Kb 50 rugó /db,
Műszerfal leszakadt sikerült javítani így KB egy 10-ese de ha nincs szerencsém és a plexi sérül akkor Kb 80-100e,
Az olsalidom 20e-re már csak hab a tortán.
Ez KB 180-200e és gyök kettővel csak oldalra fektettem,nem sérült sem a segédváz sem a teleszkópok,ha azt hozzátesszük bőven több az ára mint a cbr-é.És a slusszpoén hogy ezek mind jó árú ebay-es bontott cuccok amik nem azonnal egyhéten belül voltak meg hanem násfél-két évig vadászva,addig meg nuku motor.
De ezt nem fogod felfogni ha lapáttal vágnak fejbe akkorse.
B indok lehet forgalmizni és ha öcsémnek kedve támad motorozni akkor mehet vele,
C indok ha gebasz van a streettel lehet menni bárhova ezzel,
D indok a street.nek kemény a futóműve ha terepszakasz van itthon kilátásban mehetek ezzel legalább nem csapom szét a kormánycsapágyat meg a felnit amit már szétcsaptam.
E indok,van rá pénzem és hajlandó voltam megvenni.Elég önző indok de ez van.
Majd ha megint valami nagy benzines bmw-t szeretnél rádszólok hogy minek ugyse tudsz vezetni.
F mert csak.
Vagy csak szimplán ehhez volt kedvem és megtehetem.
Kevesebb volt a tökölődés mint a sárga 650-es sv-vel az biztos.
Nem volt rövid de lényegesen kevesebb.
Én annyit mondhatok hogy a döntéseimet nem neked kell jóvá hagyni.
Nem fogok magyarázkodni egy motor megvételével bárhogy is gondolod.
Ha úgy gondolom akár felgyujtom,ledobom egy TV-toronyból vagy esetleg elásom a kert mélyén,ahhoz is ugyanannyi közöd lesz.
elégedj meg annyival hogy nekem kellett egy ilyen,és ó okaim vannak amit te nem biztos hogy értesz de az nem azt jelenti hogy nem jó az ok csak annyit hogy TE nem érted.
Világos voltam?
Palyamotor lesz vagy utcai ? Ugy gondolod hogy majd ezzel megtanulsz kanyarodni ? Nem lett volna egyszerubb megtanulni a triumphal es ezt a kb 300at inkabb rakolteni ha esetleg elesel vele ? Itt inkabb valami kapuzarasi panik van a dologban mint ertelmes dontes.
Ez szep es jo, de hol akarod hasznalni ? Eddig allandoan panaszkodtal hogy semmire sincs idod. Erre lesz tobb szabad napod is elvinni palyara ? ez valahogy nekem nem allt meg ossze
Ha örökbefogadsz akkor fizeted a költségeimet nem csak beleugatsz mit tegyek meg ne tegyek?
Jó legyen,valami batár nagy négykerekes ami vontat is meg csapatni is jó meg villantani is ilyet kerestél asszem.