Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De amugymeg, rakjad ossze az angol mellektermekedet!
Az utana a ket taglatol allvanyon.
Lekopott a gumi széle?
Palyaztam 2x 300 at iden a 7-esen az nemeleg?
Iden palyazni is kellene egyet még de senki sem akar jonni mert féltik az utcai motorjukat palyara :(
Épp most láttam MotoGP szabadedzésen belső kamerából, hogy hogyan lehet pár másodperc alatt tövig koptatni a lábtartót.
Eleg hervaszto latvany mikor az aszfalt mellett ulve dorzsolom hozza a leszerelt labtartot.
Ne kislanyoskodj, itt ma mar rövidnadrágos ido van, lehet majd labtartot karcolni a pihenonel
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Az időkép tanulsága szerint legalább 2 fokkal melegebb lesz.
Reggel döntöm el mikor kidugom a lábam a takaró alól.
Ha olyan az idő mint ma akkor kupec után szabadon brrrrrrrrrrr.
Ha összeáll a team lehet róla szó, de ha nem akkor it a környéken futóművet állítok.
Az lehet hogy lánccsere után feszesebbnek érzem az egészet? Mondjuk így a tengelytávolság csökkent vagy 2 centit...
Igyekszem.
Megdöbbentő mennyiségű tehénszar gyűlt össze a lengőkaron és a hűtőn kaunertalról.
Legozd ossze a barkast,hadd halljuk a szurcsogeset!
Az vasárnap is lesz? Kozelebe nem megyek hat meg szep hogy kifikazzuk de jo lenne ha jonne pest kornyekerol is a beszamithato csapat, Sanyia, Ataa, Zoli, Roll?
Tuning show is lesz az expo centernel!
Aztan majd jol lesajnaljatok a sor4 -et?
Egy csoport sv-s jon a tv toronyhoz. 4-5motoral, ha gondolkd nezz oda majd. Elvileg JociSV is jon vasarnap, fudejovagy is a mecsekben lesz

A hátsó kerekem elég távol esik a többi diribdarabtól.
Urak,akkor a holnapi Mecsek menetrend?
Ahogy Zoli írta egy motorosboltban főleg Suzukiban nagy eséllyel lesz, de ha olcsóbbat szeretnél akkor valamelyik olcsóbb autósboltban a kivett darab alapján könnyen lehet, hogy lesz olyan minek a mérete, menete és kapcsolási hőfoka egyezni fog, de szerintem ez nem egy nagy összeg, biztos, hogy a gomba rossz?
Natha vagy hep.c?
kérdezzed meg itt, hátha szerencséd lesz : http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Még mindig borzongok brrrrrrrrrrrrrrr
A suzukinal nincs?
A jt lanckerekeket? Azokat a szarokat?