Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb Pincehelynél jöttetek velünk szembe. A triumpfot meg a cbr-f-et mgismertem
Ha sok a poggyászod akkor 1000-t vegyél. Többlet fogyasztás az kb 1 liter. a 650-em 5,2-t evett az 1000-em kb 62-6,5 normál tempóban ha 170-nél nem megyek gyorsabban.
De abbol is inkabb az 1000-est.
ne S-est vegyél,csuklód ki fog készülni,
...fézerrel lehet hogy jobban járnál(fogyasztás,fék, futómű,teljesitmény...)
Hali
Hát én nem tudom.
Mi voltunk Osztrákoknál a hegyekben,olyan szerpentinek vannak hogy a 650-es sv-t er6n-t nem igen tudták megelőzni. Oda pl sztem tök fölösleges az 1000-es. Nekem a pici sv-n 150ig kényelmes és akkor 5 litert eszik. Eddig a legnagyobb táv 770km volt és csak tankolni álltunk meg mert sietős volt haza.(jött havernak a gyerek), a durva hogy nem fájt semmim kirívóan. Napi átlag ha megyünk hétvégén 3-400km ott nem veszem észre hogy motoron ültem, persze abban vannak pihenők is. Kb. enyi.
Üdv
Segítsetek nekem! Tavasszal szeretnék vásárolni egy SV 650 S-t vagy SV 1000 S-t. Nagyon nagy utakra akarom használni, hegyvidékes terepre, 2 személy, dobozok, szerpentinek, stb. Azt az infót kaptam, hogy erre nem elég a 650-es, 1000-es kell. Mi a véleményetek? És mennyivel fogyaszt többet az 1000-es? Egy Monaco-i útnál pl. már számít a többletfogyasztás. Köszi!
Jó ez a kép, Zoli épp készül hasraesni...
A fagyi......na az........mmmmmmm.
Es csak akkor tudtam meg hogy Kaposvaron vagyok.....pedig meg voltam rila gyozodve hogy Pecsett.
Szotyinak thx az idegenvezetést,meg mindenkinek mindent.
hibátalan volt ez a mai nap
Ahonnan lefordultunk az viszont marha jó volt, arra még nem jártam.
Amikor lefordultunk jobbra a jó kis széles frankó útról arra az egy sávos valamire, gondolkoztam hogy most Szotyi csak hugyozni állt meg vagy tényleg az az útvonal
Itt mar mindegy volt.
A technikas egyenesek jonnek be na.
A favagasnal gondoltam ra.
Azt hittem visszafordult
676,eddigis utaltam a zergebaszta ut nelkuli rodeobika 5-os fokozaton fele utakat.........most se szerettettek meg velem.
Zoli kedvenc szakaszán?
Km nemtudom mennyi lett, de egy toltesre valo kavicsot osszeszedett a hasidomom
Koszi,hogy jottetek,ilyet maskor is kell,van meg ami kimaradt,nekem 230km a vege.
Köszi srácok, jó nap volt!
640 km lett a vége.
Na mi van? Hazaértetek?
Most.
Pihenonel mikor lesztek kb?
Megvarunk mindenkit!