Ha sok a poggyászod akkor 1000-t vegyél. Többlet fogyasztás az kb 1 liter. a 650-em 5,2-t evett az 1000-em kb 62-6,5 normál tempóban ha 170-nél nem megyek gyorsabban.
Hali
Hát én nem tudom.
Mi voltunk Osztrákoknál a hegyekben,olyan szerpentinek vannak hogy a 650-es sv-t er6n-t nem igen tudták megelőzni. Oda pl sztem tök fölösleges az 1000-es. Nekem a pici sv-n 150ig kényelmes és akkor 5 litert eszik. Eddig a legnagyobb táv 770km volt és csak tankolni álltunk meg mert sietős volt haza.(jött havernak a gyerek), a durva hogy nem fájt semmim kirívóan. Napi átlag ha megyünk hétvégén 3-400km ott nem veszem észre hogy motoron ültem, persze abban vannak pihenők is. Kb. enyi.
Üdv
Segítsetek nekem! Tavasszal szeretnék vásárolni egy SV 650 S-t vagy SV 1000 S-t. Nagyon nagy utakra akarom használni, hegyvidékes terepre, 2 személy, dobozok, szerpentinek, stb. Azt az infót kaptam, hogy erre nem elég a 650-es, 1000-es kell. Mi a véleményetek? És mennyivel fogyaszt többet az 1000-es? Egy Monaco-i útnál pl. már számít a többletfogyasztás. Köszi!
Amikor lefordultunk jobbra a jó kis széles frankó útról arra az egy sávos valamire, gondolkoztam hogy most Szotyi csak hugyozni állt meg vagy tényleg az az útvonal
...fézerrel lehet hogy jobban járnál(fogyasztás,fék, futómű,teljesitmény...)
Hát én nem tudom.
Mi voltunk Osztrákoknál a hegyekben,olyan szerpentinek vannak hogy a 650-es sv-t er6n-t nem igen tudták megelőzni. Oda pl sztem tök fölösleges az 1000-es. Nekem a pici sv-n 150ig kényelmes és akkor 5 litert eszik. Eddig a legnagyobb táv 770km volt és csak tankolni álltunk meg mert sietős volt haza.(jött havernak a gyerek), a durva hogy nem fájt semmim kirívóan. Napi átlag ha megyünk hétvégén 3-400km ott nem veszem észre hogy motoron ültem, persze abban vannak pihenők is. Kb. enyi.
Üdv
Es csak akkor tudtam meg hogy Kaposvaron vagyok.....pedig meg voltam rila gyozodve hogy Pecsett.
hibátalan volt ez a mai nap
A technikas egyenesek jonnek be na.
640 km lett a vége.