Sziasztok!
ujra felteszem a kérdésem, hátha elsiklott felette egy illetékes szempár!
Szuksegem lenne egy 2003 as sv1000 hez a hutoben talalhato ventikapcsolo gombara, itt valaki tudna nekem segiteni? Esetleg mas tipuse jo lehet meg hozza? Segitsegetek elore is koszonom, udv!
A fejlemény az hogy hányás-szarás megvolt így már elvileg nem ad ki hangot.
Még jön a mosás,szárítás,dauer.
Ha nem leszek készen azt megszívtam.
Egyenlőre szar az idő is.
Már megtörtént az összehányás.Meg a nagyívű le....Kicsit még nyaggattam de olyan mintha összehegeszették volna fixre.Alu a kisebbik sleeve így szerintem a füllel olyan szinten gyogyult össze hogy levágni lehet csak.
Csak nem találtam meg a zsírspray-t.Reggel ez les az első.
Szombaton meg csere a leömlö tömítést.
ezt akartam én is ajánlani,nekem párszor bevált
Zoli mérd le a luk átmérőjét,és gyere át,van párfajta dübelem,megesztergányolok egyet méretre
...bár én a helyedben összehánynám és visszatérnék a problémára ha leesik a hó,vsz lesz még ott komplikáció
Ha fejben megvan a gsxr-ek kuplung kinyomo palcajanak a szimeringje akkor ez is kepben van.Jobban nem tudom elmagyarazni.
Alapbol gyarban nem gond mert szepen kicuppan a helyerol a kicsi majd kimozgatod a kutyacsontot es kijon a nagyobb vele egyutt.De ez osszegyogyult a ketto meg az alu ful.Es nincs fogas rajta.
ujra felteszem a kérdésem, hátha elsiklott felette egy illetékes szempár!
Szuksegem lenne egy 2003 as sv1000 hez a hutoben talalhato ventikapcsolo gombara, itt valaki tudna nekem segiteni? Esetleg mas tipuse jo lehet meg hozza? Segitsegetek elore is koszonom, udv!