Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
ujra felteszem a kérdésem, hátha elsiklott felette egy illetékes szempár!
Szuksegem lenne egy 2003 as sv1000 hez a hutoben talalhato ventikapcsolo gombara, itt valaki tudna nekem segiteni? Esetleg mas tipuse jo lehet meg hozza? Segitsegetek elore is koszonom, udv!
hát pedig DE! be kell járatni a láncszettet! :D
Nyarimikulaskent teged?naná.
Engem igen : brrrrrrrr
Kereskedo vagyok,ilyen szo nincs a szotaramban.
Lassan Karácsony, ajándékba elfogadom.
Nos mostmár bittos hogy eladó egy Kappa TK 765.
Snkit nem borzongat?
577-en néhány héttel ezelőtt voltunk.
Ez meg viccnek is rossz
én is mecsek! :D
Mostanaban csak azt a kocsog meros autot latom itt, de egyszer kimegyek, osszetorom a lampajat es elveszem az aggregátort tole...
A fejlemény az hogy hányás-szarás megvolt így már elvileg nem ad ki hangot.
Még jön a mosás,szárítás,dauer.
Ha nem leszek készen azt megszívtam.
Egyenlőre szar az idő is.
Voltam, de korán jöttem visszafelé is és nem akartalak felkelteni.
Vasarnaprol fejlemeny? ha 577lesz az nekem tuti tabu, de meg lehet a Mecsek is. Láz, torokfajas, taknyolas
Voltal erre? Egesz nap ures volt
Ott a pont!
Már megtörtént az összehányás.Meg a nagyívű le....Kicsit még nyaggattam de olyan mintha összehegeszették volna fixre.Alu a kisebbik sleeve így szerintem a füllel olyan szinten gyogyult össze hogy levágni lehet csak.
Csak nem találtam meg a zsírspray-t.Reggel ez les az első.
Szombaton meg csere a leömlö tömítést.
...csak ha a megfelelően nagy ivben le is van szarva
Attól függ mit ivott előtte? Nálam volt már ami erősen maró hatású volt.
gondolod ha hányásban úszik az egész akkor könnyebben ki fog jönni?

ja és a fékfolyadék jobb csavarlazitó mint a petróleum (divatosabb/drágább néven wd40)
ezt akartam én is ajánlani,nekem párszor bevált
Zoli mérd le a luk átmérőjét,és gyere át,van párfajta dübelem,megesztergányolok egyet méretre
...bár én a helyedben összehánynám és visszatérnék a problémára ha leesik a hó,vsz lesz még ott komplikáció
Az a stift nem úgy van bele ütve, préselve gyárilag? Lehet egyik oldalra amerre a pereme van ki lehetne ütni?
Ha fejben megvan a gsxr-ek kuplung kinyomo palcajanak a szimeringje akkor ez is kepben van.Jobban nem tudom elmagyarazni.
Alapbol gyarban nem gond mert szepen kicuppan a helyerol a kicsi majd kimozgatod a kutyacsontot es kijon a nagyobb vele egyutt.De ez osszegyogyult a ketto meg az alu ful.Es nincs fogas rajta.
Ez jobbra kéne hogy kicsússzon, nem ? akkor miért nem lehet balról tolni ?