Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja, gyakorlatilag az is úgy mükszik.
Ez nem rossz otlet.
Valami betondűbel féleség?
Illetve 10-esből nincs mivel a belső csapágykiszedőnek épp az a lényege, hogy nekifeszül egy éles peremmel belülről a sima felületnek.
Olyanom sajna nincs, valakitől kölcsön kéne kérni ha van.
Ja,olyan kene ami a sima belson megfesul es kirantom.
De csak 10-es.
Pl. ilyesmi: link , ennél van jobb, az enyém nem ütögetős/rángatós mint ez hanem megtámaszt a két külső oldalon és menetes megoldása van, de Neked lehet, hogy egy ilyen is jó lenne.
Belső csapágykihúzó? Nekem 18-23-ig van ha az jó akkor odaadom ha nem akkor vegyél akkorát amekkora kell, már nem olyan drága mint anno, akkor majd 40-be került ez az egy méret, de láttam már készletet ami kevesebb mint a fele.
Oszi érti a dilemmát.
Tolni nem lehet mert jobbról balra tolva akadály a menetiráy szerinti bal fül.Nincs kedvem centi öntött alun áttólni.
Balrol jobbra szintén eza gond.Előtte centi au fül.Utána távtartó.
Húzni lehetne de a távtartó anagába én nem vágog menetet az hóttziher.
Köcsög telefon milyeneket javított
Van benne felregepeles, de bogaraszd ki Zolikam, mert most nem erek rá... Ha nagyon nem megy, akkor 1 2 ora múlva leforditom
Majd legközelebb.
Múlt hétvégén mentem egy kört a környéken mindenféle utakon.
Biztos ugyan azt a futóműbeállítást raktuk vissza mint volt? Nagyon keménynek tűnt, rendesen elfáradtam egy 100 km-es motorozás után a szarabb utakon.
Na... A mitoron megszállt az ihlet
Amit elsőre irtam azt látom megírta az Őszi is csak sufnisan ... Lehet eltér, mert csak futólag olvastam es csak azért leptem be h megirjam a tutit :D
Na... Ne lendkerék lehuzora hajazzon a szerszám, hanem a lancnittelore Fogsz 1 darab eros annyagot ... Kikoszorolod belole az ontott fol szélességét... Elejére akkora lyuk, hogy atferjen rajta a "rud", de a fulet fogja... A hátuljába meg 1 kisebb lyuk... Csavar rahegeszt...akkora, hogy a fülbe bele tudjon menni ... Csavar betesz/teker es faszan ki fogja tolni.
Sziasztok!
Szuksegem lenne egy 2003 as sv1000 hez a hutoben talalhato ventikapcsolo gombara, itt valaki tudna nekem segiteni? Esetleg mas tipuse jo lehet meg hozza? Segitsegetek elore is koszonom, udv!
Van olyan menetvágó.... 20e körül már egész jót kapol..
Ez az egyszerűbbik változat.
Sajna nem, éjjeles leszek.
Hali, a lámpáról a légterelőt nem adod el külön?
Vág..... a a a kupec.....menetet a szerszámacél távtartóba.
Lemosom és összerakom így ahogy van ha a wd40-től és egy pici mozgatástól nem jön szét.Jó lenne normálisan megzsírozni a tűgörgőket, de azon a helyen én nem küzdök vele.
Áhá! Egyből megvilágosodtam. Így már látom a szemem előtt.
Akkor tényleg a szarabbik módszer jön. Vágjál menetet jobbról a távtartó belsejébe. Aztán ugyanúgy fej, meg csavar...
A kört csak a rögzítő alátétes gyári anya nyomta a fül anyagába.
Ha az lenne a távtartó nem lenne kérdés performance hanem kiszedtem volna a pi...ba reggeli előtt.
Nem látom ki belőle

Akkor a jobb oldalról kell a cro-va fej, meg az anya.
Naná.A gyárban rakták össze azóta semmi csak az időjárás.
A távtartók nem mennek át mindkét fülön csak a menetirány szerinti jobb oldalon.A bal oldalon olyan mintha zsákfurat lenne rajta az aljában egy sokkal kisebb lukkal amin csak a rögzítő csavar fér el.
Ha elkezdem onnan kitólni csak a fül anyagát nyomom össze de ki nem fog jönni.
Az utolsó képen látszik hogy az tömör anyag a lukig ami az öntött fülhöz tartozik.Nem megy át a távtartó.Egy perem van fúrva bele oda befekszik.
Elvileg olyan hogy kicsúszna de csak jobbról.
Viszont onna sima a belseje,nem tud semmi belekapaszkodni.
Gondolom összegyógyult a két távtartó...
Az nem baj, ha a váz füléből is kihúzod a távtartót.
Na, elég egyszerű a dolog. Kell hozzá egy hosszú(végig menetes) imbuszcsavar, aminek a feje olyan átmérőjű, h ne menjen át a kis cső távtartón. Azt átdugod rajta, a másik oldalára egy cro-va fej, aminek a belseje akkora, h a távtartó bele tud menni, de felfekszik még a vázon.
Egy jó képességű alátétet rá utána aztán anyát neki.
És a ahogy tekered szépen kihúzod a cső távtartót.